reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Witam

Sto lat Dla Zuzi, Olka i Słowiczka :-* :-* :-*

malaYoo i oprocz tych dwóch rzeczy obie jestesmy z Warszawy ( o ile dobrze doczytalam) :)

Ja tez jestem bardzo zadowolona z krzeselka do karmienia i polecam, na poczatku karmilam w lezaczku i srednio wygodnie bylo a teraz jest super.

Gaga tez uwielbiam takie mamuśki, tylko potem przez przypadek dowiadujesz sie zupelnie cos innego niz ona mowila ::)

Dobra spadam na obiadek, pa, pa

malaYoo sto lat !!!!!
kwiatek__2_.gif

MAŁA, ZYJ NAM 100 LAT, URODZINKOWE BUZIAKI OD wITONIA I JEGO PAKI​
geddes830ta.jpg

GAGA ja tez mam taka kolezanke , ostatnio stwierdzila, ze Witus to ma krzywicę, bo ma żebra odstające. Bosche!!!!!!

Bardzo mi miło, dzięki za życzonka  ;D
A mężuś jeszcze nie dotarł. No, ale wiem, że szykuje prezent i i winko po drodze.

A my właśnie wróciłyśmy ze spaceru. Niby mrozu nie ma, a pultyny czerwone  :)
Atol, tak, jestem z Warszawy. Może jesteśmyy sąsiadkami? Mieszkam na Woli. A Ty?

Cześć kochane dziewczyny.
Serdecznie dziękuję za życzenia.
Muszę się już rozłączyć...
Także żegnam się z Wami i do "usłyszenia" z nowego miejsca.
Pozdrawiam Was sedecznie i przesyłam buziaczki.
Papanki.

reklama
nie zdązyłam :( :( Słowiczku ja również życzę Ci wszystkiego o czym marzysz i czego tylko chcesz !!
Szczęśliwej podrózy !! i wracaj szybko do nas !!!!!!

Do góry