reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

cytrynke dorzucam od siebie ;D ;D
150px-Lemon.jpg

reklama
Zuzanku słowiczku Olusiu
żyjcie nam 100 lat z uśmiechem na twarzy i głową pełna marzeń
m8.gif

martini poproszę, może być z oliwką bo ja uwieeeeeeeeeeeelbiam oliwki :)
słowiczku powodzenia w pakowaniu, rany jaj ja nie cierpie se pakować !!!
ja też ja skończę karmić to dietka ostra, bo koszmarnie wyglądam, a tu lato nadchodzi powolutku i trzeba coś by ciała odsłonić, a nie cielska

A co do Marty i przedszkola to chyba raczej niemożliwe. Marta chodziła dwa razy, jeden raz była 3 dni a drugi 1 dzień. Nie miałam serca jej dawać, przeżywała strasznie pobyt w przedszkolu, zaczeło sie moczenie w nocy, całe noce nie przespane i do tego wrzaski i płacz w nocy. Nie wspomnę już o zaprowadzeniu jej tam i odebraniu. Teraz od kiedy jestem na BB wiem,że to wszystko jest związane z porodem, strasznym porodem i tym co Marta przeszła. Marta urodziła się w zamartwicy, nikt mi nie powiedział że powinnam udać się do neurologa, dopiero od dziewczyn z BB dowiedziałam się gdzie popełniłam błąd. Jestem zła na lekarzy w szpitalu, i z mojej miejscowości że nikt mi nic nie powiedział. Dopiero WY! Ale taka jest u mnie służba zdrowia! :mad:
Z Szymonem też jechałam do większego miasta bo u nas lekarz stwierdział że to zwykła wysypka!
A to przecież AZS! Gdyby nie BB to byłambym sto lat za murzynami!

Oluś dziękuje ślicznie wszystkim ciociom, kumplom i kumpelkom za pamięć i życzenia ;D

Zuziu, słowiczku żyjcie nam STO LAT w zdrowiu i szczęsciu!!! Buziaki przesyła Olek i jego mama :-* :-* :-*

Dziewczyny co za rozpuszta, tak pić z rana??? hehe ale się dołączam bo Martini....mniammm, Martini z lodem i cytrynką pite na plaży pod parasolem.....ach jakie ja mam marzenia....szkoda że mało realne :mad:

Słodkie buziaki dla Zuzi :-* :-*

Właśnie zjadłam pączka z wczoraj, piję kawkę i bb. Wspaniale. Jedyne zakłócenia to szum laktatora ;D :p. Ale za kilka dni będzie to szum morza ;D. Huuuuuraaaaaaaaa. Mąż jedzie do pracy do Gdańska na 5 dni a my razem z nim  i będziemy mieszkać w moim ukochanym Sopocie. Jak ja się cieszę. Normalnie sama śmieję się do siebie.

A martini to ja tak nie zabardzo, za to oliwki uwielbiam. Najbardziej z migdałami i tymi małymi sardelami (anch.... coś dalej nie wiem jak to się pisze ???). Z alkocholi bardzo lubię Bailes'a i campari z sokiem no i dobre winko :laugh:.

Buziaki dla Zuzi :-* :-* :-* A my już po spacerku i niedługo jedziemy do mojej serdecznej kumpeli
Najlepszą zabawką Julki teraz jest szeleszcząca jednorazowka ze sklepu ;D ;D ;D mam na długo spokój
A ja nie lubię martini, żadnych ziołowych wolę słodkie np Malibu , baileys, albo drinki z grenadiną no San Francisco...

reklama
Wyjeżdzamy w poniedziałek. Huuuurrrrraaaa. W hotelu jest basen to sobie popływam jak mąż zostanie z małą :laugh:. W Sopocie jest też super basen może tam można się z takim szkrabem wybrać. Idę szukać.

Do góry