reklama
malaYoo
Fanka BB :)
Atol, cóż widzę, że łączą nas conajmniej dwie rzeczy Po pierwsze moja Zulateż nieochrzczona. Planowaliśmy na Boże Narodzenie, ale potem stwierdziliśmy, że zimno i brzydka pogoda i teraz przymierzamy się do Swiąt Wielkanocnych. Ale to już chyba na 100%. No, chyba, że nas wkur... proboszcz, bo nasza parafia to Redemptoryści (Ci od Radia Maryja) i zawsze krzyczą niezłą kaskę. Moja siostra zrezygnowała ze ślubu w tym kościele właśnie ze względu na koszty
A po drugie ja też już śmigam do pracy i wstaje ok. 6.
Wczoraj zjadłam tyle słodkości, że wieczorkiem zapodałam sobie śledzie po piracku ;D
A po drugie ja też już śmigam do pracy i wstaje ok. 6.
Wczoraj zjadłam tyle słodkości, że wieczorkiem zapodałam sobie śledzie po piracku ;D
Taa , pączki wczoraj a dzisiaj jadę do kumpeli na faworki i ja chę schudnąć? :
Buziaki dla Olusia :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Słowiczku spełnienia marzeń i żebyś się odnalazła w tym Poznaniu
A tak w ogóle to na Twój przyjazd jest ładna pogoda,świeci mega słońce i jest mróz.
Dobrze ,że ja chrzciny mam już za sobą Julka teraz to by na pewno grandziła w tym kościele a tak to spała słodko
Buziaki dla Olusia :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Słowiczku spełnienia marzeń i żebyś się odnalazła w tym Poznaniu
A tak w ogóle to na Twój przyjazd jest ładna pogoda,świeci mega słońce i jest mróz.
Dobrze ,że ja chrzciny mam już za sobą Julka teraz to by na pewno grandziła w tym kościele a tak to spała słodko
Ż
żużaczek
Gość
SŁOWICZKU, ŻYCZĘ CI ABYŚ MIAŁA NAJWIĘCEJ W ZYCIU TAKICH DNI W KTÓRYCH POWIESZ - JESTEM SZCZĘŚLIWA!
OLUSIU 100 LAT CHŁOPIE!!
Ż
żużaczek
Gość
GAGA z tą wysypka to może być tak, ze ona jest, tylko bladziutka a po kąpieli skórka sie zaróżawia i bardziej widać wysypke. Ja odstawiłam mleko i zupki słoiczkowe. Wydaje mi sie, ze uczulenie zchodzi. Zobaczymy.
reklama
cześć dziewczyny!!!!
buziaczki dla Olusia!!!
słowiczku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!
atol, malaYoo, mój Wiktorek tez jeszcze nie ochrzczony. Planujemy chrzciny dopiero na wiosnę
i to nie w Szczecinie tylko w Świnoujściu, u moich rodziców. Mam tam naprawdę wspaniałego księdza
i chce żeby to właśnie on ochrzcił nam Wiktorka.
A ja powoli szykuje sie do wyjazdu na impreze integracyjna męża. Dzisiaj wyjeżdżamy, a jutro będę balować...
oj muszę troszeczkę rozruszac moje stare kości :laugh:
buziaczki dla Olusia!!!
słowiczku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!
atol, malaYoo, mój Wiktorek tez jeszcze nie ochrzczony. Planujemy chrzciny dopiero na wiosnę
i to nie w Szczecinie tylko w Świnoujściu, u moich rodziców. Mam tam naprawdę wspaniałego księdza
i chce żeby to właśnie on ochrzcił nam Wiktorka.
A ja powoli szykuje sie do wyjazdu na impreze integracyjna męża. Dzisiaj wyjeżdżamy, a jutro będę balować...
oj muszę troszeczkę rozruszac moje stare kości :laugh: