reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

W sumie jest już po północy, czyli mamy piątek, no to:
NAJLEPSZE żYCZENIA DLA PółROCZNIAKA OLUSIA]
SŁOWICZKU NASZ KOCHANY ŻYJ STO LAT ALBO DŁUŻEJ!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN

reklama
Słowiczku jak najmniej trosk, słońca każdego ranka, dużo zdrowia i uśmiechu pociechy z dzieci i męża!!!!!!!

Buziaki dla Olusia z okazji małych urodzinek :laugh:

Atol, cóż widzę, że łączą nas conajmniej dwie rzeczy ;) Po pierwsze moja Zulateż nieochrzczona. Planowaliśmy na Boże Narodzenie, ale potem stwierdziliśmy, że zimno i brzydka pogoda i teraz przymierzamy się do Swiąt Wielkanocnych. Ale to już chyba na 100%. No, chyba, że nas wkur... proboszcz, bo nasza parafia to Redemptoryści (Ci od Radia Maryja) i zawsze krzyczą niezłą kaskę. Moja siostra zrezygnowała ze ślubu w tym kościele właśnie ze względu na koszty :mad:
A po drugie ja też już śmigam do pracy i wstaje ok. 6.

Wczoraj zjadłam tyle słodkości, że wieczorkiem zapodałam sobie śledzie po piracku ;D

Taa , pączki wczoraj a dzisiaj jadę do kumpeli na faworki i ja chę schudnąć? ::)
Buziaki dla Olusia :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Słowiczku spełnienia marzeń i żebyś się odnalazła w tym Poznaniu
A tak w ogóle to na Twój przyjazd jest ładna pogoda,świeci mega słońce i jest mróz.
Dobrze ,że ja chrzciny mam już za sobą Julka teraz to by na pewno grandziła w tym kościele a tak to spała słodko

SŁOWICZKU, ŻYCZĘ CI ABYŚ MIAŁA NAJWIĘCEJ W ZYCIU TAKICH DNI W KTÓRYCH POWIESZ - JESTEM SZCZĘŚLIWA!​

birtday5rs4py.gif

OLUSIU 100 LAT CHŁOPIE!!​

okay8zl.gif

GAGA z tą wysypka to może być tak, ze ona jest, tylko bladziutka a po kąpieli skórka sie zaróżawia i bardziej widać wysypke. Ja odstawiłam mleko i zupki słoiczkowe. Wydaje mi sie, ze uczulenie zchodzi. Zobaczymy.

Dzien Dobry :):):) No ja jeszcze nic jesc nie moge po wczorajszych paczkach i w ogole slodkosciach. Dzisiaj mala dietka :):)

Milego dnia

reklama
cześć dziewczyny!!!!

buziaczki dla Olusia!!!

słowiczku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!

atol, malaYoo, mój Wiktorek tez jeszcze nie ochrzczony. Planujemy chrzciny dopiero na wiosnę
i to nie w Szczecinie tylko w Świnoujściu, u moich rodziców. Mam tam naprawdę wspaniałego księdza
i chce żeby to właśnie on ochrzcił nam Wiktorka. :)

A ja powoli szykuje sie do wyjazdu na impreze integracyjna męża. Dzisiaj wyjeżdżamy, a jutro będę balować...
oj muszę troszeczkę rozruszac moje stare kości :laugh:

Do góry