reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Ja zdjadłam 3 i już nie mogę patrzeć na pączki. Wystarczy, teraz jeszcze piwka się napiję, bo miałam straszną ochotę.
Małe też już śpią i mam chwilę dla siebie:)

reklama
Sto lat i dużo zdrówka dla Majeczki, Hani i Tymonka​

Marta, dzięki za czapeczki. Mamy bardzo podobną Wójcika.

no ja 5 pączków i chyba pawia puszczę bleeeeeeeee tak mi słodko
co do kompa to my ufffff mamy dwa i każdy na swoim siedzi :) inaczej to chyba były by niezłe spięcia :) także dostęp na szczęście mam nieograniczony, no chyba że przez Majcie
my dalej walczymyz wysypka która pojawia się i znika, dzis zakupimy maśc nagietkowa i zobaczymy, a co chce iśc do lekarza, to własnie wywypki brak, pojawia się głównie wieczorem po kąpieli
marta super te ciuszki, ja dziś znowu byłam na ciuchach i zakupiłam trzy bluzeczki jedna na lato dwie na później, jak małą podrośnie, ale zajefajne :) za 6 zeta wszystkie hihihihi

Gaga, ja na ciuchy też chodzę, bo mamy znajomych którzy mają ciuchy i jak przychodzi im jakaś paczka to dzwonią do nas. Ale ostatnio jakoś nic nie mieli ciekawego. Ale znalazłam na allegro kobitkę, która ma super bluzeczki i niedrogo i nowe. Znajdę później jej namiary to Ci dam. Przyszły mi dzisiaj bluzeczki od niej i są naprawdę super.

marta ja to chyba uzalezniona jestem, zawsze jak widze ciuchland to wchodzę i dla niuńki cos wypatrzę :) chyba mam szczęście do tego, ostatnio wypatrzyłam spódniczkę nexta z polarku :) (zdjęciae w galeryjce )

zmykam do łózia do chorego męzusia
a dziś mi z alergo przysłąli piękne stringi - 10 par a tu mąż chory wrrrrrrrrrrr zimna woda chyba mnie czeka !!!!!!!
dobranoc babinki, przespanej nocki

Słowiczek się przeprowadza o ile dobrze pamiętam to do Poznania.

Dużo zdrówka dla kolejnych półroczniaków :laugh:

A u mnie kosmos, Szymkowi wychodzą górne jedynki i straszny płaczek :(
A dla Marty nie mogę znaleźć żadnego zajęcia, wszystko robi za szybko i po chwili już się nudzi. Wczoraj wpadłam na pomysł i kupiłam książkę "Chodzę do zerówki", pomyślałam że chociaż dwa, trzy dni będzie zajęta. Książka około 60 stron, zagadki, pisanie liczenie itp. Zobaczyła to i skwitowała "mamo to prościzna", i całą książkę uzupełniła w 3 godziny! Już nie mam pomysłów!
Nie wiem co z nią robić! :p

reklama
Hej z wieczorka
Ja tez zjadlam dzis 3 paczki i mam wyrzuty sumienia, bo dupa rosnie. Juz drugi tydzien cwicze, bo w coraz mniej rzeczy sie mieszcze.
Nenar a Marta nie chodzi do przedszkola? Bo moja kolezanka ktora tez ma dwojke dzieci jedna corka w wieku twojej Marty a druga chyba okolo 2 latka to stwierdzila ze ta starsza musi juz dac do przedszkola bo nie ma pomyslow co z nia robic i mala sie nudzi w domu. Wszystko starcza na trzy minuty.

Teraz znow troche uzupelnialam braki w bb ale doszlam do 444strony i wymieklam, ale dzieki temu czytaniu wstecz znalazlam ubranko dla Hani do chrztu (dzieki agata :)). Z tego co widze to chyba juz tylko Hania pozostala nieochrzczona, jakos tak zebrac sie nie moge. Moze jak ciepkej bedzie. A juz rodzina sie burzy, szczegolnie mojego meza ( a on sam byl chrzczony jak mial chyba 4 czy 5 lat).

No dobra tez zmykam do lozka, bo jutro do pracy i o 6 trzeba wstac niestety :(

Milej nocy.

Do góry