reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
my już po spacerku, po dwóch pączkach :) i czekamy na gości, mała bryka na podłodze, własnie marudzi no i nie napisze nic więcej

dla Tymka sto lat sto lat
serce7.gif

Cześć dziewczynki. Padam z niewyspania. Nie mam kiedy odespać wieczorno-nocnego siedzenia na BB, bo przez ostatnie dwa dni biegam i załatwiam (lekarza, papierki do wychowawczego), wieczorami maluchy marudzą, a mój mąż coraz dłużej okupuje komputer. Wczoraj padłam o 23, potem otworzyłam jedno oko o 1.30, a on jeszcze coś pisał. Czuję się odizolowana od Was i smutno mi z tego powodu. Mam nadzieję, że przez weekend trochę odeśpię, Tomek podgoni pracę i od przyszłego tygodnia będę zaglądać regularnie. Tymczasem pozdrawiam wszystkie półroczniaki oraz innych solenizantów i jubilatów

NIECH NAM ŻYJE TYMCIO STO LAT !!!!

My właśnie wróciliśmy od mojej mamy siostry która też ma wnuczka starszego od Olka 2 miesiące, ale z niego to bambaryłka straszna hihi waży chyba z 15kg, ja szczerze cioci współczuje, bo Olek wazy ok.7,5-8 kg, a jak go dłużej ponosze do mi cieżko...a co ona ma biedna powiedzieć jak siedzi z nim całe dnie, bo rodzice pracuja uffff ja jak go wzięłam na ręce to nogi w kolanach mi się ugieły ;D :laugh:

Uffff a tak wogóle to już jestem po 3 pączkach i na tym raczej nie koniec, bo Marcin wrócil z pracy i będziemy się pewnie gości przy herbatce i pączkach, bo on jeszcze dziś nie jadł pączków :)

reklama
faktycznie cisza tu !!
ja zjadłam 6 pączków i to całkiem sporych, na dole jeszcze kilka lezy i gdyby nie moje lenistwo to bym zlazła i je tez pochłoneła !!
Sama siedze a domu, Liwciorek śpi a reszta wybyła.....

Super ta czapeczka !!!

Do góry