reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Ach te chlopy. Mój jest na 4-. Najczęściej pomaga mi w różnych domowych zajęciach, ale prasowanie i zmywanie garów należy tylko do mnie :( Lipcówki ostatnio też narzekały na swoich facetów. Takie nasze babskie życie ::) Oby nasze córeczki miały lepiej a nasi synkowie nie byli leniwymi egoistami ;D

Gaga, jak tak dalej pójdzie (czego absolutnie nie życzę!), to będziesz ekspertem medycznym na forum. Żużaczku, rośnie Ci konkurencja ;D

reklama
MAŁA ja nikomu nie zycze, zeby w takich okolicznosciach się szkolił ;D

ale jazda. Dziewczyny ostrzezenie.
Własnie dostalam semesa następujacej tresci: "Era Omnix. GRATULUJEMY. Twój numer został wylosowany i wygrał. Otrzymasz zestaw kina domowego. Wyslij sms-a o tresci 606513004 na numer 1120"
Nadawca jest nr. 606513004

Żużaczek jest oczywiscie do bólu ostrozny i NIGDY nie wierzy w wygrane na losowaniach o których nie miał pojęcia. Zadzwonilam na infolinię ERY i okazała sie, ze jest to forma naciagania na doładowanie konta. Wysyłajac semesa doładowała bym konto dla kogos na np. 50zł. (z własnego rachunku oczywiscie).

no mu już po lekarzu i jest wszystko ok, gorączka mogła być od żółądeczka, co mi się zaraz z kaszką kukurydziano-ryżową skojarzyło no i kaszka ma wyjazd, małą ma 37,5 więc nie jest źle, mam ją obserwowac i zrobic badanie moczu, krew dziś miała robioną, no zobaczymy, do homeopatki idziemy tak czy inaczej, zobaczymy co nam powie, u nas pogoda przepiękna, wracając od lekarza zaliczyłyśmy spacerek, mała się wyspałą pożądnie :)

Gaga, cieszę się, że z Majeczką wszytsko w porządku:) Już teraz będzie napewno dobrze. A do homeopatki dobrze się wybrać i porównać to co Ci powie z tym co mówi Twoja lekarka.

Ja dzisiaj musiałam wypożyczyć inhalator z przychodni dla Ani i będziemy się inhalować.

Dziewczyny, a jak pobierają krew takim maluszkom? Za miesiąc idziemy do alergologa i najprawdopodobniej będą małej pobierać krew :( Chciałabym się jakoś psychicznie przygotować.

Witam!! Wlasnie wrocilysmy z Zuzia z zakupow :):) Musialam jeszcze jechac do urzedu pracy liste podpisac mimo tego ze zasilku juz nie dostaje :):) dobrze ze teraz dopiero jade w maju :):) a po drodze jak wracalysmy to wjechalysmy do Tesco ale Zuzia pieknie siedziala w wozku tym od zakupów. wszyscy sie dziwili ze taka mala a tak siedzi :):)

Pozdrawiam milego dnia u nas pada snieg :(:(:(

reklama
A ja moją Zuzkę jeszcze trzymam pod kloszem i nie zabieram jej na zakupy. Poczekam jeszcze z miesiąc, może dwa, aż minie sezon na grypę i przeziębienia i wtedy ruszamy  :) Myślę, że powinno się jej spodobać. W końcu jest małą kobietką  ;)

Do góry