reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
idę spac i modlę się o kilka godzin snu, bo powoli wymiękam, trzymajcie się walentynki i nie dajcie się walentym

musze sie pochwalić  ;D Liwia dzis jak byłysmy u lekarki to na wyjście sama świadomie zrobiła papapa normalnie wszyscy zostalismy w szoku !! Raz jej juz sie to zdarzyło ale myslałam ze to bardziej przez przypadek a tu dzis takie coś ! (takie niby nic a cieszy  :) )

No wszystko bylo by dobrze gdyby bylo troche inaczej bo on ma takie stweirdzenia ze on pracuje i nic innego go nie interesuje,  a ja siedze w domu nic nie robie - mowi ze jestem na jego utzymaniu to mam sie podporzdkowac. Ale jak pojde do pracy do nie dam sobie w kasze dmuchac!!

BRAWO DLA LIWII

Brawo dla Liwci!!
Halcia glupie takie gadanie i tyle. Czlowiekowi jest przykro i nawet nie wie co ma wtedy odpowiedziec :mad:.
Dla mnie to sa pierwsze takie niemile walentynki. Darek zachowal sie strasznie a jak nie chcialam z nim porozmawiac to sie obrazil i poszedl spac. No i jak zwykle, on narozrabial a mi jest przykro, bardzo przykro :(.

Znowu sobie cos w klawiaturze poprzestwialam.
Dobranoc aby nasze sny byly romatyczne :-*

agata806 no u mnie jest tak samo jak Michal sie obraza to ja go musze przepraszac bo on tego nie zrobi i oczywiscie winna czuje sie ja :( Co za glupie życie !!!

Halcia kurcze to ktos musi Twojego chłopa z błedu wyprowadzić, DAWAC go tu na forum zaraz mu tu z dziewczynami wytłumaczymy  :police:

a jedyne co mi przychodzi do głowy to rozmowa ale z własnego doświadczenia wiem ze to jak grochem o ścianę !!! Na szczęście na mojego męza działą jak sie porycze i zaraz jest jak baranek  ;D

Kurcze cos cmokac zaczyna ide juz do niej a Wam spokojnej nocki !!

Na mojego meza juz nic nie dziala nawet jak sie porycze to zaraz mowi ze mam isc do mamusi na skarge. Razem z tesciowa stwierdzamy ze on poprostu nie docenia tego co ma i nigdy nie doceni.

Dobra nie bede sobie psula nocki - No teraz do konca tygodnia bedzie samotna :( no nie do konca Zuzia ze mna bedzie spac :)

Dobranoc musze isc spac bo jak rano maz przyjdzie to pewno mnie z wyra wyrzuci :(:( juz o 7

reklama
Halcia, nie daj się. Jedna z moich koleżanek na studiach miała podobną sytuację z ojcem jak Ty teraz z mężem. Jej mama codziennie o 5 rano wstawała i szykowała mu kanapki, gotowała mleko na śniadanie itp. Kiedy mama zmarła, moja koleżanka przejęła to wszystko. Czasami uczyła się do 2-3 w nocy, zajęcia następnego dnia miała na 12, a wyspać się nie mogła, bo wstawała tatusiowi szykować śniadanie i kanapki. Na nasze sugestie, żeby zrobiła dzień wcześniej i zostawiła w lodówce, mówiła, że tata takich nie lubi. Wytrzymała parę lat, potem się zbuntowała, a tata chyba się obraził... Czy ci faceci są nienormalni?
Ja kiedyś szykowałam Tomkowi śniadania rano, ale teraz ja wstaję w nocy do Marka, więc on rano mnie nie budzi, sam ubiera Michała, robi mu herbate a sobie kawę i wychodzą... A jak się sama obudzę, to czasami kawę do łóżka dostanę ;D A teraz mój mężuś zmywa naczynia, a ja siedzę na BB...
Ale późno już. Dobranoc.

Do góry