reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

halcia nie bądx dla męża za dobra, bo Cie w kanał puści. Mówi ci to kobita doświadczona rozwodem ;)

a co do @ - to mówię jej STANOWCZO - NIE!!!!! ;D

reklama
no chyba by mnie musiał chłop nieźle lać żebym jak w zegarku chodziła, wrzuć na luz kobito i pozyj trochę a nie dopieprzaj

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA OLIWKI !!! DUZO ZDRÓWKA I USMIECHU !!!!

a u nas walentynke dostała ale Liwia, dzis listonosz przyniósł i tatuś skontrolował i dała córci, chłopcy naszych znajomych wysłali  :D ale to słodkie !!!

a ja zrobiłam kolacyjkę i od mężusia dostałam krówki  ;D a tak to my raczej nie obchodzimy tego typu świąt, bo mój mąż wszystkiemu co przylazło z USA mówi NIE !!!  :)

żużaczek pisze:
halcia to zupełnie nie tak sie robi. TO FACETA SIE Z DOMU WYRZUCA ;D
Tak bym zrobila ale mieszkamy u jego rodzicow.

O jej ale moja mala zaczela piszczec chyba cos jej sie przysnilo :(:( bo nawet sie nie obudzila a teraz sobie łka :(:(

a co do basenu to woda musi byc spacjalnie uzdatniana, cieplejsza niz w normalnym basenie i temp powietrza musi byc wyzsza !!

fajne rady Halci dajecie  ;D ja Cie podziwiam bo ja to tylko czasami jestem TAKA dobra dla mężusia!! A swoją droga jak pojedziesz sobie odetchnąć to moze doceni Cie !

mój tatuś zadwonił i stwierdził ze przyjezdza jutro po córcie i wnusie i nas zabiera do siebie do niedzieli, wiec jedziemy  ;D

A co do choróbsk to podobno teraz panuje takie świnstwo jakis wirus coś w rodzaju grypy zołądkowej !!!

A mój mąż jak jeszcze był w kraju, to rano wcześniej wstawał i robił kawę i śniadanie dla siebie i dla mnie i dopiero potem mnie budził! ;D

reklama
Czekam i czekam a mężuś nie wraca. Chyba pójdę sobie spać...a mogłoby być tak miło. Ach te chłopy, a potem się dziwia, że kobitki od nich odchodzą. Przecież dziś walentynki i każdy kto może powinien spędzać czas z żonką, a nie gdzieś z kumplami .Nie byłam zła ,ale teraz już jestem. :mad:

Idę się tulić do córeczki, bo już o 7 musze być w pracy uśmiechnieta i wyspana
P.s. szef pamietał i dostałyśmy po merci. :D

Do góry