reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

oj mój Krzyś jest generalnie wrażliwy, bardzo nawet :)Pamiętam jak miał wypadek i leżał na intensywnej, był nieprzytomny i nie jarzył nic i tylko mówił gdzie moja Pysia, gdzie Pysia - no i mósieli mnie tam wpuścić :)

reklama
Witam!

Sto lat dla Oliwki

GagaSłowiczku oj doświadczone mamy już jesteście oby teraz już Majcia i Łukaszek wyzdrowieli i już nie chorowali :-*

Żużaczku - do wschodniego akcentu nic nie mam ale dziewczyna jest ukrainką lub rosjanką i mimo, że mieszka w Polsce od klilku lat to bardzo słychać. Córką znajomych rodziców opiekowała się rosjanka i dziecko też zaczęło mówić z bardzo silnym akcentem. Niania będzie opiekować się dzieckiem przez 10- 11 godzin dziennie więc będzie miała ogromny wpływ na małą. Jest inaczej jeżeli wszyscy w otoczeniu mówią w określony sposób ale inaczej takiemu dziecku niestety robi się krzywdę bo inne dzieciaki nie dadzą mu spokoju.

Właśnie się wku... na maxa. Zadzwonił telefon i jak go chciałam wyłączyć to on zaczął dzwonić. Nowy nabytek, który wybrał mój men. Dzieki temu Marysia zamiast spać właśnie bawi się obok mnie :mad:. Znowu wszystko  się poprzestawia a ja zamiast ściągnąć mleko będę odciągać dziecko od drzwi, radia, kabelków itp. Bo zabawki nie interesują mojego dziecka.
Na dodatek dzisiaj przychodzi ksiądz po kolędzie i z kolacją będziemy czekać aż będziemy po wizycie.

agata ja też niedawno zmieniłam telefon i chodziłam zła bo nie mogłam się w nim połapać co i jak,a na noc zawsze wyłączam głos życzy Oljka nie budził chociaz i tak nikt do mnie po nocach raczej nie wydzwania

a co do walentynek jeszcze to mój Olek dostał dziś właśnie walentynke. Patrze rano do skrzynki a tam duża czerwona koperta zaadresowana do Aleksandra....hihi a to od jego kochającej chrzestnej z Irlandii, ona to jest szalona ;D

sznapi sznapi sznapi lalallaaaa.... ;D :p

OK dziewczyny lecę się robić na bóstwo na randkę z moim mężem i romantyczną kolację we dwoje ;D ;)

Wam rónież życze miło spędzonego wieczoru!!!

reklama
No i u nas druga infekcja wirusowa. Najpierw była trzydniówka a teraz jakieś niezidentyfikowane cholerstwo.
Dostał bactrim, trilac, paracetamol i smectę.
Oprócz tego moja dietka i Łukaszek na dietce. Tylko mleczko, nutramigen, chrupy kukurydziane, gotowana marchew, ziemniak i mięsko kurczaka. I duuuużo picia.
Bidulek malutki.
Także walentynki mam przesrane ;D
Nie wiem, może jeszcze da się to jakoś uratować, choć wątpię, bo mężowy wieczorem będzie szykował się do wyjazdu...

Żużaczku, aż mi slinka pociekła na te śledziki. Dawno nie jadłam

Do góry