reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

oj a zanami ciężka noc :( wylądowaliśmy z Majcią w szpitalu bo strasznie wymiotowała, na szczęście nas puścili i kazali wrócić jak znowu zacznie, uffff nie zaczęła ale co pzeżyłam jadąc tam i wiedząc że możemy zostać to moje, w nocy spałam może ze 2 godziny, bo patrzyłąm czy jej nie zbiera na wymioty, teraz padam

reklama
GAGA ale powiedzieli chociaz co moglo byc przyczyną?
Moze Majeczka nietoleruje antybiotyku? Tak ma Bogucha i dla tego jedynym ratunkiem w chorobie jest pomoc homeopaty. Moze Majeczke tez trzeba odtruć? Napewno w Krakowie jest jakis dobry pediatra ze specjalizacja homeopaty.

Witam z ranka i po paru dniach nieobecności.
Stęskniłam się za Wami.

Nadrabiam zaległości.
Życzenia dla solenizantki.

Wszystkiego najlepszego w dzień Walentego. DUUUUUUUŻO MIŁOŚCI

Gaga, trzymaj się mocno i ucałuj Majcię. Niech już w końcu przestanie chorować !!!
Rozumiem co przeżyłaś. Ja miałam zamiar też jechać nad ranem, ale zostałam w domku. Łukaszek dostał wysokoiej gorączki i biegunki. Rano dzwoniłam już do lekarza, kazał podać nurofen i smektę i czekam na jego wizytę. Tak się boję, że młody może się odwodnić. Nie chce nic jeść ani pić. Jeżeli nie wmuszę tego czeka nas szpital !!!

Młody też jeszcze nie ma ząbków. Czekamy. Gaba dostała pierwszego jak skończyła 10 miesięcy także jeszcze może sobie poczekam...

Marta współczuję takich teściów i rozumiem co przechodzisz. Moim rozwiązaniem była właśnie ucieczka przed toksyną. Czyli wyprowadzka. Teraz jest OK. A na porady typu: lepiej by było, zrób tak a nie tak, to poprostu leję na to. Całe szczęście, że mąż jest po mojej stronie.
Ale co się namęczyłam, napłakałam, nakłóciłam to moje.

Domicela w Poznaniu są baseny dla niemowlaczków?? Bo ja też jestem chętna... no raczej chcę zachęcić Łukaszka...

Tysiące buziaczkow dla Oliwii, naszego kolejnego półroczniaka:) :-* :-* :-* :-* :-*

DUŻO MIŁOŚCI DLA WSZYTSKICH SIERPNIÓWECZEK Z OKAZJI DNIA ZAKOCHANYCH :-* :-* :-*

Gaga, ucałuj od nas Majeczkę, niech wreszcie wraca do zdrowia :-* :-* :-*

Słowiczku, ja tez juz mam dosc łez i kłótni. Dzisiaj rano, mąż ich opier..... żeby dali dzieciom spokój, żeby się mogły trochę same pobawić ( bo oni codziennie rano jak usłyszą że wstaliśmy to przylatują na górę), poszli obrażeni we dwoje, ale nic to nie dało. Maż poszedł do pracy, a teściowa już u mnie na górze. Ale już dałam znać wśród znajmoych, że szukamy mieszkania, więc może coś się znajdzie.
Słowiczku, kiedy się przeprowadzacie??
Ucałuj Łukaszka, niech też wraca do zdrowia:)

No, właśnie WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA OLIWECZKI

Marta, przeprowadzamy się w przyszły weekend. Jak ja chcialabym mieć to już za sobą. Już pisałam, że to 6 przeprowadzka i wiem, że nie ostatnia !!!!No cóż taki nasz los...

zuzaczku ciężko określić co Majce, w Krakowie znowu panuje jakiś wirus biegunka + wymioty i szpitale przepełnione, mogło to być od leków, od kaszki kukurys=dziano-ryżowej, od deserku z winogronami, od czegoś co ja zjadła, Majka zaczęła też dwa dni temu jeść dużo i wszystko, to też mógł być nasz błą, powinniśmy poczekać i dawać raz zupkę, potem deserek, mogło też być tak że zalegająca flegma jej zeszła z żołądeczka,
uspokoiło się więc chyba, to była według mnie jakaś niestrawność, dziś kupka co prawda była fantazyjna, zielono - żółta, no zobaczymy jak będzie dalej, biegunki nie ma, a ja ją będę karmić przez 2-3 dni cycem tylko i wyłącznie, potem dam kaszkę, a za kilka dni desere, potem zupkę

hjh.gif
Kochane teraz tak walentynkowo dużo dużo miłości i spokoju
hjh.gif

082.gif

gaga Witoń źle znosi nawet najmniejsze dawki winogron. Nawet ja nie moge jeść rodzynek. A w niektórych słoiczkach nawet jesli w "tytule" nie ma winogron to w skladzie doczytasz ze są:(

reklama
Hej dziewczyny!!!!
Ja również witam po dłuższej przerwie (bo mąż od sobote formatował komputer i instalował nowy system....i jak widać troszke mu się zeszło ;))

Troszkę zaległości już nadrobiłam, ale jak zwykle byłe tego..... ::)

Oczywiście buziaczki dla Oliweczki z okazji Jej święta!!!! :-* :-* :-* :-*

Witusiowi gratulujemy zębulów!!!!

I wszystkim dużo dużo miłości z okazji Walentynek!!!!
Mnie moj walenty zabiera dziś na kolacje....a dziadki maja walentynki z Olusiem ;D

justyna, domicela czym muszą się charakteryzować baseny dla dzieci.Bo u nas jest basen (który zreszta widac od nas z okna) jest mały basen z cieplejsza i płytką do kolan (może troszkę głebszą) woda i duży dla dorosłych. Ale nie słyszałam żeby były organizowane tu jakieś kursy dla dzieci :mad:

Do góry