reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Do lekarza jednak jedziemy na 14.
Teraz maluszek słodko śpi. Jest taki jakiś bladziocha... Smutno mi.
Cycusia chwilkę pociamka i dalej spać.

Gaga mi też lekarz powiedział, że tego cholerstwa w powietrzu jest teraz dużo. Mam nadzieję, że to tylko (??!!) jakaś wirusówka. A nie coś poważniejszego...

Domicela dzięki za linka. Ty tam będziesz z Julcią chodzić??
A tak wogóle to może dołączysz do poznanianek?? Już zapraszam.  :D

reklama
Mailen, ale Ci zazdorszczę tej kolacji. Ja nie wiem czy dostanę jakiś prezent od swojego:( Pewnie znowu mi powie, żebym sobie sama kupiła.

Ja też z chęcią pozłabym z dziewczynkami na basen, ale u nas napewno nie ma takich kursów.

U nas na Lubelszczyźnie podawali w wiadomościach, że ospa panuje. Ale nie chodzimy ostatnio po lekarzach, to moze nic nie zlapiemy.

no a u nas walentynki miały być w domku, z kolacyjką i wogóle no ale ja chyba sobie daruję frykasy i jakąś małą dietkę dziś zapodam, a mężulko mi powiedział że dla niego mam nie robic specjalnie, więc kolację przełożymy na inny dzień, a dzis po prostu pobędziemy razem

Gaga bidulko, co się nadenerwujesz to twoje. Dużo zdrówka dla Majki!
Wszystkie chorowitki wracajcie do zdrowia, bo wasze mamy bardzo się martwią!

Mój mąż ma uczulenie na dzisiejszy dzień, więc pewnie będzie to "dzień jak codzień."   ;) Na jego szczęście, nie przywiązuje wagi do tego dnia, bo nie lubię świąt ściągniętych od Amerykanów. Poza tym wiem, że do romantyków to on nie należy  ::) Cóż, takiego go wzięłam i takiego go mam  ;D

malaYoo jak ja wczoraj ryczałam jak wisiało nad nami widmo szpitala, nawet mojemu mężowi widziałam że się łezka zakręciła w oku, no ale to już za nami, co nas nie zabije to nas wzmocni :) teraz już wiem co robić jak dziecko ma gorączkę prawie 40 stopni, no i wiem co robić ja wymiotuje, tylko teraz bym chciała parę miesięcy bez choróbska

bidulka odsypia teraz noc, ja coś zasnąć nie mogę, choć prawie wogóle nie spałam, bałam się że będzie wymiotować przez sen

słowiczku trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze, spróbuj podawać Łukaszkowi glukozę (5% roztwór) tak łyżeczkę dwie co pół godzinki

Mailen woda jest badana codziennie , jest mineralizowana nie chlorowana i ciepła ok 37 stopni , chyba wiem o co ci chodzi o jaki basen ale wydaje mi się ,że to musi być specjalny basen dla niemowląt. Na ten w P-niu można chodzić od 3 miesiąca życia niemowlaczka poza tym tam dostajesz specjalne pieluszki dla takiego fumfla.
Słowiczku będę chodzić tylko nie wiem czy przed operacją czy po ale będę na pewno nie popuszczę mężowi bo on sobie jeździ 2x w tygodniu .....
No cóz mój mąż też ma alergię na to święto - Walentynki ale kazałam mu ściągnąć jakąś romantyczną komedię na wieczór......
Oj Gaga ty to masz ostatnio przerabane trzymaj się ...kurcze Jula mi odstawia cyrki na kolanach...

domicela powiem ci że Majcia nam daje, ale mimo tych chorób uśmiecha się :) i to najważniejsze

Sto lat dla Oliwki!!

gaga może i racja z ta flegma w zołondeczku. Bogucha tez często wymiotuje po chorobach tego typu. Teraz na szczęście juz baaaardzo zadko choruje . Pomogła operacja.

Gaga, no i życie jest jak sinusoida, po ciężkich chwilach przychodzą radosne  :)
Podobają mi się reakcje tatusiów, którzy, jak coś się dzieje z ich dzidziusiem, to robią się tacy wrażliwi  :) Ja zauważyłam, że mój mężulo to nawet mocno reaguje na krzywdę dziecka, jak ją pokazują w TV. Czyli, że z nimi wszystko w porządku   :)

reklama
domicela chyba masz rację, ten nasz to nie jest taki specjalistyczny dla maluszków....a szkoda :mad: owszem jest dla dzieci ale już chyba takich starszych, a póki co musimy czekać do lata, bo mamy dmuchany basen dla Olusia więc wystawimy na podwórko, woda nagrzeje się na słoneczku i bedziemy się pluskać ;D
a ja z mężem zamierzam chodzić od wiosny na basen, tylko najpierw musi mi kostium zakupic, zeby moja mleczarnia i balerony się w niego zmieściły ;)

a co do Walentynek, to z tego co się domyślam to na kolacji mam dostać perfumki, a ja Marcinowi kupiłam bokserki z serduszkiem i słodkim króliczkiem i napisem love me  ;)

Do góry