reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Agusek, dzięki za rady. Niektóre już wypróbowałam na pierwszym ząbku. A gorączka już jej przeszła, na całe szczęście.

Justyna, tak mieszkamy w domku jednorodzinnym.

Żużaczku, wiem o czym mówisz z tym paleniem w piecu. U nas mamy takiego sąsiada na osiedlu, który na jesieni, palił w piecu starymi oponami. Tak śmierdziało, że nawet nasze szczelne okna to przepuściły.

Gaga, co z Tobąi Majeczką??

reklama
Muszę się Wam pochwalić. Wiem, że to nieładnie, ale tak się cieszę. Mój braciszek skończył właśnie pierwszą w swoim życiu sesję i z pięciu egzaminów ma pięć piątek! Wkurza się, że z ostatniego nie dostał 5,5!

Marta ja tez mieszkam z teściami w jednym domu i chciałam sie wyprowadzic a potem przemyślałam sprawe i lepiej dla małej jak bedzie mieszkac w domku z ogródkiem gdzie moze sie bawic niz w bloku!! Wszystkiego są plusy i minusy (tylko co by te minusy nie przysłoniły nam tych plusów ;) )

Arabela to gratulacje nic tylko podziwiać taką średnią !!

to te nasze koty
10010680se.jpg

10010417cw.jpg

Anda troche wiosny to ja trochę lata !!
10010356jh.jpg

U nas była kandydatka na opiekunkę ale niestety odpanie. Ma silny wschodni akcent (wiedziałam to wcześniej ale chciałam posłuchać nie przez telefon), studiuje w piątki i nie opiekowała się takim maluchem. Ale widać że kocha dzieci, miła spokojna. No nic będziemy szukać dalej.

A my też bezzęgbne, ale chyba coś się kroi bo ślinienie przechodzi moje wyobrażenie o ślinieniu i Marysia gryzie wszytko tak jak Majka Gagi.

Justyna ładnie kociaki. My zwierząt nie mamy ale Darek chciałby psa, tylko że ja się boję psów więc nie wiem czy się dogadamy w tym temacie.

reklama
Witamy wszystkie mamy i dziaciaczki w Walentynki. Marasek przesyła caluski wszystkim koleżankom.
My też jeszcze w klubie bezzębnych. Michał miał 8 miesięcy jak wyszły mu dolne jedynki, więc Maraskowi został jeszcze miesiąc (bo za 5 dni kończymy 7 m-cy).
Marta - ja normalnie nie mogę, jak słucham o Twojej teściowej. Krew mnie zalewa. Czy ona nie widzi, jak psuje sobie stosunki z Wami? Szukaj kochana mieszkania wszędzie gdzie się da, rozpytuj znajomych.
A ja też robię zakupy na ciuchach. Ostatnio przyniosłam całą reklamówkę rajtuzów dla Michała, dla Marka też rajtuzy, body, pajacyki do spania. I cała reklamówa za 30 zł. W sklepie za to wszystko byłoby ze 130 zł albo lepiej. A ponieważ nie we wszystkie swoje ciuchy się mieszczę, to czasami szperam też żeby znaleźć coś dla siebie. A potem mam dziką satysfakcję, jak siostra mojego męża albo teściowa chwalą jakąś marynarkę, spódnicę czy bluzkę. A one strasznie się krzywią, jak slyszą o zakupach na ciuchach, więc im nie mówię, gdzie robię zakupy, tylko się śmieję w kułak ;D

Do góry