reklama
Ż
żużaczek
Gość
gaga ja też głównie na ciuchach sie zaopatruje. Czasem cos mi odpali i kupię w sklepie ale na ciuchach i tak są lepsze i ładniejsze.
arabella
Mamy październikowe 2007
Co za dzień. Mała strajkowała ze spaniem i z jedzeniem, zwaliła się rodzina (teściowa, szwagier z żoną i siostrzeniec męża) i siedzieli 4 godziny i palili papierochy i całowali mi dziecko. Świnie!!! Bez wyobraźni i rozumu!!! Potem pokłóciłam się z mężem. Teraz jestem głodna, ale nie zjem zupy, którą mąż gotował!!!
a ja znowu wpadłam na chwilkę!
Nenar, wszystkiego najlepszego dla córuni!
żużaczku, gratuluje Witiiowi ząbków!
Mój Wiktorek dolne jedynki ma już od 1,5 m-ca i nie wiem jak u Was, ale moje brodawki nie są wcale nimi zachwycone
oj wiktorek potrafi użreć w cycka, oj potrafi...
Nenar, wszystkiego najlepszego dla córuni!
żużaczku, gratuluje Witiiowi ząbków!
Mój Wiktorek dolne jedynki ma już od 1,5 m-ca i nie wiem jak u Was, ale moje brodawki nie są wcale nimi zachwycone
oj wiktorek potrafi użreć w cycka, oj potrafi...
gaga
uzależniona
arabella ja bym chyba zatłukłą, choc bym miała znosić wielką obrazę to bym nie pozwoliłą zapalić, co za ludzie bez mózgu, palić przy dziecku !!!! no chyba im coś powiedziałą, u nas nie mam mowy o palieniu, nie ma szans, jak ktoś chce to won na korytarz
Ż
żużaczek
Gość
arabella teraz będzie paternoster na Twoja biedna głowe skolataną: JAK MOGŁAS POZWOLIĆ, ZEBY CI PRZY MALUSZKU KOPCILI??
Ja swoja ciotke wywalilam na zbity pysk i nie pomogło jej swiete oburzenie. W takich sytuacjach mogła bym bic, grysć i zaryzykowac dozgonna nienawiść całej rodziny ALE PaLIC NIE POZWOLĘ!!!!!
Ja swoja ciotke wywalilam na zbity pysk i nie pomogło jej swiete oburzenie. W takich sytuacjach mogła bym bic, grysć i zaryzykowac dozgonna nienawiść całej rodziny ALE PaLIC NIE POZWOLĘ!!!!!
reklama
Ż
żużaczek
Gość
hihi.....