reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

marta ja kupuję małej na ciuchach, super sa rzeczy ostatnio kupiłam jej spódniczke Nexta, i dwie bluzeczki Gap za 7,60 wszystko a stan idealny !!! nowe ma bodziaki i rajtuski,

reklama
gaga ja też głównie na ciuchach sie zaopatruje. Czasem cos mi odpali i kupię w sklepie ale na ciuchach i tak są lepsze i ładniejsze.

babeczki wiem że którys maluch miał taką wysypkę, tylko jakos znaleźc nie ogę, czerwone krosteczki i troszkę sucha skóra za uszkami i na szyjce, pod brodą
cholera i znowu cos jej się kupki zepsuły :(

Co za dzień. Mała strajkowała ze spaniem i z jedzeniem, zwaliła się rodzina (teściowa, szwagier z żoną i siostrzeniec męża) i siedzieli 4 godziny i palili papierochy i całowali mi dziecko. Świnie!!! Bez wyobraźni i rozumu!!! Potem pokłóciłam się z mężem. Teraz jestem głodna, ale nie zjem zupy, którą mąż gotował!!!

a ja znowu wpadłam na chwilkę!

Nenar, wszystkiego najlepszego dla córuni!

żużaczku, gratuluje Witiiowi ząbków!
Mój Wiktorek dolne jedynki ma już od 1,5 m-ca i nie wiem jak u Was, ale moje brodawki nie są wcale nimi zachwycone
oj wiktorek potrafi użreć w cycka, oj potrafi...

arabella ja bym chyba zatłukłą, choc bym miała znosić wielką obrazę to bym nie pozwoliłą zapalić, co za ludzie bez mózgu, palić przy dziecku !!!! no chyba im coś powiedziałą, u nas nie mam mowy o palieniu, nie ma szans, jak ktoś chce to won na korytarz

arabella teraz będzie paternoster na Twoja biedna głowe skolataną: JAK MOGŁAS POZWOLIĆ, ZEBY CI PRZY MALUSZKU KOPCILI??
Ja swoja ciotke wywalilam na zbity pysk i nie pomogło jej swiete oburzenie. W takich sytuacjach mogła bym bic, grysć i zaryzykowac dozgonna nienawiść całej rodziny ALE PaLIC NIE POZWOLĘ!!!!!

reklama
Do góry