reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

hej!!
Żużaczku gratulacje z okazji ząbka!!
Co do słabych rączek i rehabilitacji................ to ćwiczyć możesz podpór.........więc leżenie na brzuszku......nasz Tomek wogóle nie chce się podeprzeć a powinien już dawno.......my ćwiczymy rączki na wałku i na piłce i po przez leżenie na brzuszku itp....... jak byś poszła państwowo to musisz odczekać ze 2 miesiące na swoją kolejkę i na jednej sali ćwiczy kilka dzieciaczków więc jest jeden wielki wrzask.... (tak bynajmniej jest u nas)
Dziś kończy mi się zwolnienie lekarskie i jutro wracam do pracy.........
Śnieg sypie ale temp w normie -1.......
Mój Tomek dalej nie przesypia nocy, musi do cyca się przykleić i koniec....... nie pomaga smok, herbatka, a nwet czysta woda.........drze się strasznie.......... a jak jest u Was??
Pozdrawiamy

reklama
Witoń najczęsciej budzi się co godzinę. czasem daje sie smokiem oszukac ale przwaznie to cycoli i to na całego. Moze dla tego, że w dzien cyce ma w nosie?

Zulka najczęściej zasypia dosyć późno 22-23. W nocy budzi się raz albo dwa na karmienie i parę razy, żeby dać jej smoczka. I pobudka ok.8. Wczoraj dałam jej ok. 22 kaszkę i chyba dzięki temu przespała od 23 do 6.40 czyli prawie osiem godzin nieprzerwanego snu ;D Ale póki co, to jednorazowy wybryk. Dzisiaj powtórzę manewr z kaszką i zobaczymy jak będzie spała.

Wszystkiego co najlepsze dla Solenizantki DUŻO SŁONECZKA przede wszystkim !!!!!!!!

my mamy druga lekcję pływania za sobą !! Foczka nasza wczoraj nurkowała pod wodą - szok ! byłam tak wystraszona i musiałam mieć taką minę ze instruktorka powiedziała ze na miejscu dziecka po wynuzeniu zaraz by sie rozpłakała na widok mojej miny !! Ale super Liwciorek TAK zachwycony ze z wody jej nie idzie wyciągnąc na koniec ;D

buziaczki dla wszystkich solenizantów (te spóźnione jeszcze bardziej gorące)
Witusiowi gratulujemy ząbka

ja dziś w nocy robiłam za podajnik do smoczka i jestem zajeb..... nie wyspana, no ale najważniejsze jesteśmy po kontroli i Majcia zdrowa
Goga a jak u ciebie ???
w środę może wyruszymy na spacerek, mam nadzieję że pogoda dopisze, a szczepienia znowu na,m się przesunęła na za 2 tygodnie.........
marta ty dajesz dziewczynkom pić z tej końcówki niekapka co jest do tych baloników canpola ??? dziś zakupiłam i będę testować :)

My również gratulujemy zębolka !!!!

Gaga fajnie ze Majeczka wraca do formy !!!

a my dzis na szczepienie !!!!! poki co Liwia słodko spi nieświadoma tego co ją czeka ;)

gaga super ze kaszlaczek juz zdrowy!!

Witon na szczepienie za tydzień. Teraz spi mały zebista. Mam nadzieje, ze jak juz sie pokazał ten ząbek to nie będzie takiej temperatury i jazdy jak u Boguchy przy 2 pierwszych. Strrrrasznie się tego boję.

reklama
Do góry