reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

domicela pisze:
Agata dodajesz Sinlac do mleka , ja też tak robiłam ale wyczytałam w ulotce Nestle,że nie można i nie wiem czemu bo nie napisali tylko wypunktowali ,że WAZNE

Domicela no właśnie mi lekarka powiedziała, że można. Ja daję swoje mleko nie wiem czy to coś zmienia. Zapytałam się lekarki czy aby na pewno bo na pudełku jest napisane żeby niedodawać ale ona powiedziała, że można.

reklama
A w ogóle to dzień dobry!
U nas dzisiaj dzień niejedzenia. Nie dość że o godz. 2 w nocy Marysia miała ochotę pogawędzić to jeszcze wstała o godz. wcześniej niż zwykle i cały plan dnia runął. Jeść nie, spała też zamiast 1,5 - 2 godz. 40 minut i to nie o tej godzinie co zawsze.

Na dodatek kandydatka na nianię odwołała spotkanie i ma już chyba inną pracę :mad: :mad: :mad:. To są uroki mieszkania na końcu miasta :mad: :mad: :mad:.

no ja o zabawce też myślałam, o tym do raczkowania, i super ta ośmiornica :)
my dzis jeżdzimy na zastrzyki, z małą już lepiej,
ja własnie sprzatałam mieszkanie, a że mam uczulenie na kurz to jest tragedia, idę pod prysznic i mam nadzieję się nie udusić, żadnych leków na astmę brac nie moge bo karmię ;D ale mnie wzięło

No wreszcie doczytałam wszystko:)

A więc tak.
Składamy serdeczne spóźnione życzonka wszytskim półroczniakom:)

Gaga i Goga, ucałujcie Swoje Skarby od bliźniaczek niech wracają szybko do zdrowia.

A ja jestem dopiero drugi dzień w domu i już mam dość:( Chce z powrotem do Mamy. Ale zaczęliśmy sie z mężem mocno zastanawiać, czy nie wyprowadzić się stąd. Chyba coś wynajmniemy lub kupimy ( chociaż nie wiem czy będzie nas stać). Nie ma sensu dalej się to gnieździć i psuć sobie nerwy. Dzisiaj na przykład był problem bo chciałam wyjść z dziewczynami na spacer, bo jak to pogoda brzydka ( a słońce takie świeciło, że szok), a po powrocie do domu, teściowa ( która oczywiście musiała z nami pójść) sprawdzała czy dziewczynom nogi nie zmarzły :mad: :mad: :mad: Normalnie nie mogę już. I od jutra zaczynam szukać mieszkania.

Tak, tak - od teściowej jak najdalej. Coś musi być w starym porzekadle odnośnie mieszkania "lepsze ciasne, ale własne".
My na szczęście mamy swoje mieszkanko :laugh:

Dziewczyny, jak myślicie, albo może wiecie z własnego doświadczenia, kiedy dzidzie będzie można zostawić z dziadkami na całą noc? A na kilka nocy? Czy mogę planować wyjazd na Sylwka bez małej niuni ;D Ja pewnie będę toksyczną matką, bo taka myśl wogóle nie przychodzi mi do głowy. No, ale kiedyś trzeba poluzować "pępowinę" :p

malaYoo ja planuje w wakacje dwa weselicha obskoczyć, a na jednym na pewno poszaleć bo to kumpela ze studiów ;D no ale wyjazd na narty też planowałam w tym sezonie i d... z tego, więc zobaczymy jak to wydzie
zuzaczku wracaj do humorku, mi też jakos dzis niemrawo, to jeżdżenie z małą mnie dobija, nie wiem czy goraczki nie łapię, taka jakaś do bani jestem
idę na allegro pobuszować

cześć dziewczyny!

Wpadłam tylko na chwilkę. Co do zabawek, to juz jakiś czas temu kupilismy Wiktorkowi:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85626031
naprawde super zabawka-Wikor ja uwielbia, ale niestety dość droga
I jeszcze druga zabawka, którą Wicia dostał pod choinkę od dziadków:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86423085
też fajna, tylko trochę za glosna (plastikowe kulki strasznie hałasuja i nie słychać melodyjek).
To tyle, spadam stąd, bo mam gości- uffffff

reklama
Do góry