reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Cześć Monika, fajnie że się odezwałaś :laugh:.

Dziewczyny co ja mam zrobić z tymi wielkimi literami, tylko na bb tak mam?

reklama
Do mam zbierających kody z pampersów. Zbieracie chyba na jakieś zabawki. Co trzeba zrobić (oczywiście poza kupnem pampersów) żeby dostać takie zabawki.

A co do kodów to musisz miec kupon do tego dołączasz kody (50punktów, 100 lub 150) zakreślasz nagrodę, wypełniasz, pakujesz do koperty i to wszystko, potem tylko czekasz!

agata dopiero niedawno pisałam, że mi Oliwka wciskała coś na klawiaturze i miałam tylko bb w wielkich literach. Okropieństwo. Zpytam kolegi, bo coś mi tu robił w kompie (nie dotyczącego tej sprawy) i potem weszłam na bb a tam normalna czcionka. Spróbuję go zapytać co to zawiniło i dam Ci odpowiedź.

Anda już chyba znalazłam. Weszłam w widok i rozmiar tekstu. Przynajmniej sama sobie wybrałam bo jak mój men ustawił to czasami nic nie widziałam i chyba z lupą musiałabym siedzieć i czytać :p. Ale dziękuję :). W pracy to mam dobrze bo siedzę (poprawię do tej pory siedziałam) z kolegą, który jest informatykiem ::).

Nenar a skąd ten kupon? A i skąd wiem ile mam punktów?

Dobra ja spadam do łóżka, mała coś niespokojnie śpi. W ogóle moja druga połówka jeszcze w pracy i boję się że tak będzie jeszcze 2 tygodnie :mad:.  Aż mi czasami jest przykro jak pod koniec tygodnia mała jest troszkę niepewna jak Darek wraca z pracy. Za to w weekend nadrabia :laugh:.

Jakoś dawno Marty nie było.

Dobranoc  :-*

Agata a nie dostałaś nic z pampersa? Chodzi o taką książeczkę, i własnie tam jest kupon do wypełnienia i objaśnienia za jaką paczkę ile punktów.

reklama
Do góry