reklama
nenar
Fan(ka)
Agat coś Ci się wydaje zobacz że masz normalne litery?!
nenar
Fan(ka)
Gaga a Tobie życzymy siły a Majczce dużo zdrowia!!!
nenar
Fan(ka)
Agata chyba tylko jesteśmy we dwie reszta kima???
nenar
Fan(ka)
A co do kodów to musisz miec kupon do tego dołączasz kody (50punktów, 100 lub 150) zakreślasz nagrodę, wypełniasz, pakujesz do koperty i to wszystko, potem tylko czekasz!
anda55
Fanka BB :)
agata dopiero niedawno pisałam, że mi Oliwka wciskała coś na klawiaturze i miałam tylko bb w wielkich literach. Okropieństwo. Zpytam kolegi, bo coś mi tu robił w kompie (nie dotyczącego tej sprawy) i potem weszłam na bb a tam normalna czcionka. Spróbuję go zapytać co to zawiniło i dam Ci odpowiedź.
agata806
Fan(ka)
Anda już chyba znalazłam. Weszłam w widok i rozmiar tekstu. Przynajmniej sama sobie wybrałam bo jak mój men ustawił to czasami nic nie widziałam i chyba z lupą musiałabym siedzieć i czytać . Ale dziękuję . W pracy to mam dobrze bo siedzę (poprawię do tej pory siedziałam) z kolegą, który jest informatykiem :.
Nenar a skąd ten kupon? A i skąd wiem ile mam punktów?
Dobra ja spadam do łóżka, mała coś niespokojnie śpi. W ogóle moja druga połówka jeszcze w pracy i boję się że tak będzie jeszcze 2 tygodnie . Aż mi czasami jest przykro jak pod koniec tygodnia mała jest troszkę niepewna jak Darek wraca z pracy. Za to w weekend nadrabia :laugh:.
Jakoś dawno Marty nie było.
Dobranoc :-*
Nenar a skąd ten kupon? A i skąd wiem ile mam punktów?
Dobra ja spadam do łóżka, mała coś niespokojnie śpi. W ogóle moja druga połówka jeszcze w pracy i boję się że tak będzie jeszcze 2 tygodnie . Aż mi czasami jest przykro jak pod koniec tygodnia mała jest troszkę niepewna jak Darek wraca z pracy. Za to w weekend nadrabia :laugh:.
Jakoś dawno Marty nie było.
Dobranoc :-*
nenar
Fan(ka)
Agata a nie dostałaś nic z pampersa? Chodzi o taką książeczkę, i własnie tam jest kupon do wypełnienia i objaśnienia za jaką paczkę ile punktów.
reklama
nenar
Fan(ka)
Ja tez zmykam dobranoc