reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

hello w południe

Dziecko śpi a ja jak zwykle mleko "tworzę" ;).

Z tymi literami udało się. A męża nie proszę, żeby coś zrobił w kompie bo niestety kończy to się czasami katastrofą. Chyba rok temu też trzeba było instalować system od nowa ;D :p. Jak mój men siada do komputera to mu się jakieś dziwne rzeczy dzieją, a on przecież nic nie robił ::). Ja już wolę sama coś pokobinować.

Ja niedostałam żadnej ulotki z Pampersa (innych zresztą też nie) ale ja zapomniałam wypełnić tą ankietę w szpitalu a te wszystki firmy to chyba z niej mają Wasze adresy. Ale dziękuję za telefon zadzwonię i dowiem się co i jak.

Ostatnio jestem jakaś kompletnie niezorganizowana i nic poza karmieniem przewijaniem i ogarnięciem domku nie robię :p. Ja chcę wiosnę!!!!!!!

reklama
Dziewczyny ja na ulotce z pamersa mam że ta akcja trwa do końca kwietnia! ;) Więc zbierajcie to może się uda!!! Mi do klocków brakuje 10 punktów!

Oj słowiczku, wyczułaś sprawę... Marunek tak kaszlał dziś w nocy, że aż nie mógł przez to spać. Więc nie da się dłużej odkładać wizyty u lekarza, a Tomek wraca w piatek późną nocą. Ech, ściągam teściów na jutro, żeby nie ciągnąć małego tramwajem w deszcz i chlapę. Ohydna pogoda. A ta Twoja pediatra faktycznie jakaś dziwna. Nasza ma kąt z zabawkami i kiedyś kucała z Michałem na podłodze i bawili się ciuchcią ;D

Mailen pisze:
chyba te nasze suwaczki nowe śliczne suwaczki coś szwankują,bo na nim Łukaszek ma już pół roczku......słowiczku jak to jest ????? to chyba jeszcze nie dziś ;D
no właśnie. Trochę postarza mojego Łukaszka. Ale dwa razy wpisywałam datę i tak samo wyskakiwało.

Idę młodego przewinąć bo nawalił w pieluchę a przed chwilką jadł obiadek...

Ja sama jestem średnio trzy dni w tygodniu. O, dziś też będzie dopiero w nocy...

I kto mi powie że Polacy to lenie. Francuzi, anglicy tyle nie pracują. Jak byliśmy na tych wakacjach we Francji to zakupy robiliśmy zazwyczaj u arabów bo o godz. 20 otwartego sklepu człowiek nie zobaczy. Kiedyś w knajpie, która była otwarta kazali nam czekać pół godziny bo dopiero od jakiejś godziny przyjmowali zamówienia na jedzenie ::). Ja to rozumiem ale tam wszyscy tak pracowali a nie tylko niektórzy. A w Angli mój men pracował 2 tygodnie w swojej firmie. Godzina na lunch to norma praca od 9 do 17 i do domu. W Polsce ta sama firma i o 17 to czasami Darek wychodzi coś zjeść bo wcześniej nie ma czasu :p. Dobra nie narzekam bo wiem że Darek swoją pracę uwielbia bez niej nie byłby tym kim jest.

Nenar dzięki za info. Zaraz dzwonię po broszurkę :laugh:.

a mi sie od 3 dni snią same głupoty. jakies choroby, szpitale, napady na bank... terroryści. pewnie sie przeżeram na noc i synapsy fiksują :mad: :mad:
Dzis pójde spac głodna to mi się pewnie żer będzie śnił..... ;D

gaga odezwij sie rybeczko :(

reklama
Żużaczku ja czekam na ząbki Marysi i ostatnio śniło mi się, że wszystkie 28 ząbków wyszło w ciągu jednej nocy, chyba jeszcze się zastanawiałam czy zęby mądrości też mogą wyjść ::). A w moich snach wojna kiedyś była normą. Mi się często śnią wariacje związane z przeczytanymi książakmi czy filmami. 

Do góry