reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Dobry wieczór :) Nenar - ja zwykle o tej porze dopiero siadam do kompa
Marta wyjechała od teściów do swoich, chyba na tydzień.
U nas nic nowego, poza tym, że jutro mój Tomek wyjeżdża na trzy dni i znowu zostajemy sami. Nic to, nie my jedni. Damy radę.
Gaga - trzymaj się, zrobi się cieplej i dzieciaczki przestaną chorować. Marek też mi kaszle i zastanawiam się jak do odtransportować do lekarza. Chyba muszę poczekać, aż Tomek wróci. I trzymam kciuki za Twojego tatę!!

reklama
Witam śpiochy! Pobudka ;D A może wszyskie mamy zajęte dzieciaczkami?
My dzisiaj wybieramy się do lekarza, bo Zuza ma szorstką i czerwoną skórkę. Pojawiły się takie plamki już jakiś czas temu, ale były raczej blade, a teraz nabierają niezdrowego rumieńca :mad: Te plamki ma na policzkach przy uszkach, na rękach przy łokciach (ale raczej ze strony zewnętrznej) i nad kolankami. Co to może być za licho? Może alergia? Oby nie AZS, bo sama nazwa jakoś mnie przeraża.

Agata806, ja o promocji Pampersów dowiedziałam się z BB i poprostu zadzwoniłam pod numer 022 512 01 12 i poprosiłam o przysłanie broszurki. Znajdziesz tam informacje, ile punktów otrzymujesz za kody (oczywiście najwięcej za jumbo packi) i jakie nagrody możesz zamówić. Pospiesz się, bo promocja trwa do końca lutego br.

malaYoo nie chcę Cię martwić i znowu się powtarzam ;D ale takie same objawy ma Julka i okazało się to skazą białkową , jeżeli karmisz piersią to czeka Cię dieta.....

kurcze a mi brakuje 5 pkt , tę broszurkę z Pampersa mi sami przysłali
może następną nową mamę zachęcę ,żeby coś napisała ? konwalia 31??

W Poznaniu pada deszcz , ziewam i nic mi się nie chce za to Jula fika jak najęta gada jak najęta od 7 rano , o przestaje fikać , chyba jej się w końcu akumulatory rozładowują ;D ;D
Agata ja mam męża informatyka i niby powinnam miec wszystko oki na kompie a nie mogę się doprosić żeby mi zrobił kadu na linuxie , już nawet sama się za to wzięłam . Efekt taki ,że skasowałam wszystkie ustawienia jego kadu a swoje nie ustawiłam :mad:

Hej dziewczyny!!!!

Gaga głowka do góry z Majeczką i tausiem będzie wszystko Ok, zobaczysz!!!!

Mój Olek coś sie znowu smarcze :(

Dziewczyny naprawde ta promocja Pampersa tylko do donca tego miesiaca???? O kurcze a mi brakuje jeszcze troszke punktów,pewnie i tak nie zdąże :mad:

Halcia - Ty tak serio z tą pracą? Bleeeee. Ja przed porodem (bo nawet w ciąży) ciągnęłam ile się tylko dało, tzn 8 godzin dziennie w biurze i przynajmniej 3 razy w tygodniu popołudniami, na kursach po 2-4 godziny plus weekendy. A teraz bez pracy bardzo mi dobrze i wcale mi się nie spoeszy. Mam co prawda 4 godzinki co dwa tygodnie, żeby nie zapomnieć, ale to mi w zupełności wystarcza!
Gaga jak tam dzisiaj Majeczka i Twój nastrój? Mam nadzieję, że już widać poprawę.

Cześć.
Gaga dołączam się do tego co pisały dziewczyny.Z niunią i tatą bedzie wszystko OK.

Goga, najgorzej właśnie jest jak nie ma męża i dzieci się rozchorują. Trzeba zakombinować. Choć do nas lekarz przyjeżdża ale nie zawsze może. A najgorzej jest jak mam wybrać się na szczepienie Łukasza a nie mam z kim Gaby zostawić. Gaba wtedy broi, do wszystkiego się czepia, a w rękach jej się pali. Ostatnio to nawet lekarka mnie opierdzieliła za nią. Pediatra i nie wie jakie są ciekawe dzieci !!!!! Dobrze, że tam do niej chodze tylko na szczepienia. A ja coś się dzieje to mamy innego fajnego lekarza. No ale to się skończy.... Poznań coraz bliżej...

Domicela ja też się czsem nie mogę doprosić mojego aby coś zrobił choć jest tylko informatykiem samoukiem. Często jest tak, że ja coś sama robię. Jak wyjdzie to pochwali a jak nie to później siedzi i naprawia. I więcej go to kosztuje niż by to zrobił w 5 minut. Raz musiał instalować system od początku... ;D ;D ;D

reklama
chyba te nasze suwaczki nowe śliczne suwaczki coś szwankują,bo na nim Łukaszek ma już pół roczku......słowiczku jak to jest ????? to chyba jeszcze nie dziś ;D

Do góry