reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
żużaczek pisze:
agata806 pisze:
A co do facetów to u nas będzie ogrodnik, taki opalony w spodniach ogrodniczkach ;D 8).

....oczywiscie samych......mlask mlask....
chyba sie nareszcie budze z zimowego snu....

A bede chyba piekna i mloda. Własnie scieram z twarzy maseczkę. Co prawda nie wiem jakie bedą rezultaty bo takiej jeszcze nie miałam.....
........
.................ziamniaczano-dyniowa.........
Witon potęznie kichnął jak mial cała buzie pelna............. ;D ;D ;D ;D ;D

Uuuu takie maseczki najlepsze, bez konserwantów ;D

Co do ogrodnika to bluzka mogłaby ograniczać ruchy  >:D ;D 8)

... i włosy zwiazane w kucyk... takie fajne... gęste... ale ciemne....
......hehe... o ogrodnik mojej tesciowej jest stary, lysy i gruby... ;D ;D

No a moja młoda po tych fantastycznych preparatach mlekozastępczych typu nutramigen i bebilon pepti wali zielone kupy.... a myślałam ,że nutramigen powoduje normalny kupkowy kolor :(

Słowiczku tak sobie wczoraj myślałam o tobie że dzielna jesteś z tymi przeprowadzkami. Wszędzie zaczynacie od nowa. Chylę czoło.

Dobra spadam bo u nas znowu był huragan Katrina. Jakby ktoś zapukał (np. położna środowiskowa :p) to ja w szlafroku jeszcze i brudne naczynia obok brudnych butelek stoją. Ale szrlotka żużaczkowa jest  i bb przeczytane  ;D ;D.

buziaczki dla naszych dzisiejszych półroczniaków Marysi i Bianeczki od Olka i ode mnie :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Witamy nowa mamuśkę i jej córuśkę ;D

Staram się nie przegiąć z tą szałwią, ale jak wrócę do pracy, to chciałabym karmić piersią tylko wieczorem, w nocy i po przebudzeniu. A ostatnio byłam u mojego alergologa, to babka kazała zaprzestać karmienia piersią, bo przekazuję dziecku skłonność do alergii, czy pobudzam coś ... Nie wiem zbyt dobrze, bo pani doktor tak mi tłumaczyła, jakbym conajmniej była studentką medycyny. Ja jej na to, że pierwsze słyszę, bo karmienie piersią ma przecież chronić przed alergią, a ona na to, że to już nieaktualne  :( Sama nie wiem, co o tym myśleć... Czy jest na tym forum mama-alergik?

mama alergik i astmatyk, :) i nie zamierzam przestac karmic piersia, nie słyszałam ze cos przekazuje, a wrecz przeciwnie
ranyyyyyy ale Majjka maruda i po lekach chyba znowu coraz luzniejsze kepki

reklama
Do góry