reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

a przy basenie to bym chciała na scianie taka podobna mozaike, która by dawała wrażenie głebi pomieszczenia. Całosc w stylu klasycystycznym
homebad32ls.jpg

gaga ja się troche boje tej pracy, bo dawno nie pracowałam w zawodzie :(

reklama
e tam się boisz !!!!!!!! twardym trza być nie miętkim
te zuzaczek ty basen w chacie będziesz mieć ???

muzynia nie.... ale jakis przystojny ochroniaz by sie przydał...... ;) ;) ;). Basen oczywiscie będzie troche mniejszy niz ten na zdjeciu. Kurcze... nie wiem jak wkleić tu plik z AUTO cada, to bym pokazała plan. :(

jakos nie zajarzyłam ;D no to chata niezła, full wypas, to ja się pojawię moja droga na czas dłuższy hihihihihi, rany ale fajnie będziesz miała, ja to sobie w wannie moge bryknąć co najwyżej :)

domicela pisze:
Hej malaYoo może dołączysz do nas i coś napiszesz? ;D ;D ;D widziałam ,że nas przeglądasz ...chyba że nie  jesteś sierpniową mamą .....

OK. Skoro zostałam namierzona, to się ujawniam :) Czytam Was już od bardzo dawna, tzn. od czasu, kiedy moja córeczka Zuza była jeszcze w moim brzuszku. Tak, tak, jestem sierpniową mamą. Zula urodziła się 22.08.2005. To moje pierwsze dzieciątko, ale chyba nie ostatnie :) Mieszkam w Warszawie, w tym roku skończę 30 lat. Niestety, za dwa tygodnie wracam do pracy na pełny etet :(
Oczywiście jestem zielona jeśli chodzi o obsługę forum, więc nie wiem czy dobrze wysłałam tą wiadomość. Pomału popracuję nad tym.
Skoro się odważyłam dzięki zachęcie Domiceli, to pewnie jeszcze coś skrobnę.
Pozdrawiam.

witaj małaYoo skrobnij cos jeszcze :) w razie czego służe pomocą jeśli chodzi o obsługę forum, oczywiście w miarę jak mi mała pozwoli :)

reklama
Hello w południe ;D.

Marysia i jej mama pięknie dziękują za życzenia :-*.

Sto lat dla Liwi i Bianki

Do góry