reklama
Ż
żużaczek
Gość
pottera przeczytałam juz z tydzien temu i musze powiedziec, ze mile mnie zaskoczył, bo ostatnie dwie części jak dla mnie były coraz bardziej do bani i ta kupowałam własciwie tylko po to, zeby mieć komplet a tu niespodzianka!!
Jednak wszytskim poteromaniakom polecam ksiazki Christophera Paolini "Eragon " i "Najstarszy". Sa o WIEEEELE LEPSZE.
Jednak wszytskim poteromaniakom polecam ksiazki Christophera Paolini "Eragon " i "Najstarszy". Sa o WIEEEELE LEPSZE.
Zużaczku moja mama ma taką samę kuchnię oczywiście nie identyczną tylko meble, bardzo jest ciepła i nie opatrzy Ci się po jakimś czasie.Też Ci zazdroszczę swojego projektu domku , wtedy można zrobić to co się chce , gorzej jak dom już stoi i Ty musisz się dopasować do domu ze swoim widzimisie.
Ż
żużaczek
Gość
domicela zgadza się ale robiłam takie projekty przeróbek i całkiem niexle wychodziło to. Czasem, jak zleceniodowca i ja mamy podobne gusta to naprawde super sprawa moze wyjsc
agata806
Fan(ka)
Witam nową mamusię i jej córeczkę!
Wczoraj mój men okupował komputer a ja poczytałam troche Pottera ;D. Czytam od początku choć w oryginale już trochę przeczytałam ale bez opisów osób ich ubrań itp bo mimo, że to książka dla dzieci to słowa takie, że czasami w słowniku nie mogę znaleść więc sobie darowałam.
Żużaczku jak to nie pracowałaś w zawodzie a dom? A do kuchni polecam same szuflady zamiast szafek z półkami. Doskonała sprawa, znacznie wygodniej. A jak się uda to wklej projekt, może w naszym wprowadzimy jakieś poprawki. Architekt pewnie by nas zabił ale co tam >, w końcu mamy tam mieszkać wiele lat.
A co do facetów to u nas będzie ogrodnik, taki opalony w spodniach ogrodniczkach ;D 8).
Wczoraj mój men okupował komputer a ja poczytałam troche Pottera ;D. Czytam od początku choć w oryginale już trochę przeczytałam ale bez opisów osób ich ubrań itp bo mimo, że to książka dla dzieci to słowa takie, że czasami w słowniku nie mogę znaleść więc sobie darowałam.
Żużaczku jak to nie pracowałaś w zawodzie a dom? A do kuchni polecam same szuflady zamiast szafek z półkami. Doskonała sprawa, znacznie wygodniej. A jak się uda to wklej projekt, może w naszym wprowadzimy jakieś poprawki. Architekt pewnie by nas zabił ale co tam >, w końcu mamy tam mieszkać wiele lat.
A co do facetów to u nas będzie ogrodnik, taki opalony w spodniach ogrodniczkach ;D 8).
malaYoo
Fanka BB :)
Mała śpi, to coś jeszcze napiszę. Zuza urodziła się 9 dni po terminie. Poród wywoływany był oksytocyną. Cała impreza trwała 5 godzin i może to dziwne, ale podobało mi się. Rodziłam sama, bo mój mąż pewnie by tego nie przeżył
Karmię piersią, ale zaczęłam wprowadzać też inne jedzonko. Moim piersiom się to nie podoba, a zwłaszcza prawej : Częściej przystawiam do niej Małą i teraz prawa pierś jest o dobry numer większa od lewej. Może jeszcze ktoś tak ma? Od tygodnia piję szałwię, bo podobno hamuje laktacje, więc może mi się polepszy z tymi cyckami ;D
Karmię piersią, ale zaczęłam wprowadzać też inne jedzonko. Moim piersiom się to nie podoba, a zwłaszcza prawej : Częściej przystawiam do niej Małą i teraz prawa pierś jest o dobry numer większa od lewej. Może jeszcze ktoś tak ma? Od tygodnia piję szałwię, bo podobno hamuje laktacje, więc może mi się polepszy z tymi cyckami ;D
agata806
Fan(ka)
Ale tu się ruch zrobił :laugh:.
Dokłanie to strasznie ważne aby gusta architekta były zbieżne z klientami. U nas się udało i projekt nam się bardzo podoba. Znlaeźliśmy kiedyś gotowy projekt. W środku super ale na zewnątrz nie podobał mi się, Darek rozmawiał z panią architekt ale nie była zbytnio zachwycona zmianami więc sobie darowaliśmy.
żużaczek pisze:domicela zgadza się ale robiłam takie projekty przeróbek i całkiem niexle wychodziło to. Czasem, jak zleceniodowca i ja mamy podobne gusta to naprawde super sprawa moze wyjsc
Dokłanie to strasznie ważne aby gusta architekta były zbieżne z klientami. U nas się udało i projekt nam się bardzo podoba. Znlaeźliśmy kiedyś gotowy projekt. W środku super ale na zewnątrz nie podobał mi się, Darek rozmawiał z panią architekt ale nie była zbytnio zachwycona zmianami więc sobie darowaliśmy.
agata806
Fan(ka)
MalaYoo z szałwią trzeba uważać (sorry ze to tak moralizatorsko brzmi) ale można przesadzić i stracić pokarm. Ja trochę przesadziłam na początku jak miałam zawał to później piłam litry herbatki na pobudzenie laktacji. Efekty szałwi u mnie wystąpiły po kilku dniach. A piersi się przystosują same chociaż wiem, że to niezbyt przyjemne mieć piersi jak kamienie.
Ż
żużaczek
Gość
agata806 pisze:A co do facetów to u nas będzie ogrodnik, taki opalony w spodniach ogrodniczkach ;D 8).
....oczywiscie samych......mlask mlask....
chyba sie nareszcie budze z zimowego snu....
A bede chyba piekna i mloda. Własnie scieram z twarzy maseczkę. Co prawda nie wiem jakie bedą rezultaty bo takiej jeszcze nie miałam.....
........
.................ziamniaczano-dyniowa.........
Witon potęznie kichnął jak mial cała buzie pelna............. ;D ;D ;D ;D ;D
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Witam nową mamusię i córeczkę.
Qrczę mi też się marzy domek... Ale to daleka przyszłość. Jeszcze muszę poczekać, aż w końcu gdzieś osiądziemy. Tu miało być ostatnie miejsce. ;D hehehe ciekawa jestem ile razy jeszcze będę się przeprowadzać??? ;D ;D
Wiecie co mój słowiczek zaczyna wyprawiać. Jestem w szoku. Nie dość, że staje na głowie to teraz próbował tak jakby pompki robić. Podnosił dupsko do góry , nogi prostował, że na palcach stał i głowa do góry i na rękach podniósł całe tułowie...... ciekawa jestem co on jeszcze wymyśli.
Ostatnio nawet z pozycji brzuszkowej podciągał nogę jakby chciał siadać. Ale zdarzyło mu się tylko raz, więc myślę, że jescze nie usiądzie...
Qrczę mi też się marzy domek... Ale to daleka przyszłość. Jeszcze muszę poczekać, aż w końcu gdzieś osiądziemy. Tu miało być ostatnie miejsce. ;D hehehe ciekawa jestem ile razy jeszcze będę się przeprowadzać??? ;D ;D
Wiecie co mój słowiczek zaczyna wyprawiać. Jestem w szoku. Nie dość, że staje na głowie to teraz próbował tak jakby pompki robić. Podnosił dupsko do góry , nogi prostował, że na palcach stał i głowa do góry i na rękach podniósł całe tułowie...... ciekawa jestem co on jeszcze wymyśli.
Ostatnio nawet z pozycji brzuszkowej podciągał nogę jakby chciał siadać. Ale zdarzyło mu się tylko raz, więc myślę, że jescze nie usiądzie...