reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

O kurczę, Domicela, to nie wiem, czy to nie stąd alergia mojego Marka... Nie mogę sobie przypomnieć, kiedy miał antybiotyk...

reklama
Justyna - jeszcze a propos stosowania szczoteczek u maluchów - ja Michałowi zaczęłam jeździć po dziąsełkach taką szczoteczką zakładaną na palec jeszcze zanim pojawiły się zeby. I nie chodziło mi o mycie dziąseł, tylko o masowanie. Taki masaż daje dzieciaczkowi ogromną ulgę. Teraz też tak mam zamiar zrobić, tylko nie ma kto jechać do hurtowni po smoczki i szczoteczkę.
Żużaczku - jestem też ogromnie ciekawa Twojego domku. Wklejaj zdjęcia, wklejaj. A szprosy moim zdaniem chyba ładniej wyglądają w kolorze ram niż np. złote.

A jeżeli chodzi o zabawki, to my też nie szalejemy. Maras ma trochę po Michałku. Poza tym woli bawić się tym co Michał i gazetami.

My zabawek mamy dużo, ale większości nie kupione przez nas, tylko dostaliśmy i mamy sporo maskotek od szwagierki, po jej córci. A sami to kupujemy jak juz trafi sie jakas okazja.

a ja zamówiłam teraz dla Witonia na imieninki takiego Zibiego czy jak mu tam. Z BAWI, co Gaga link wklejała. bardzo mi sie podoba i niedrogi. a Witon woli własnie zjedac takie miękkie zabawki niz gryzaki i grzechotki.

Moje dziewczyny lubią miękkie zabawki, ale mają też dwie takie gumowe piszczące wiewiórki i tez lubią je gryźć.

domicela pisze:
Halcia nie boisz się kłaść dziecka spać na takiej dośc puchatej podusi? Ja chyba jestem przewrażliwiona bo Julka śpi na płasko ew. na takiej cienkiej podusi ale to bardzo rzadko. Nie wiem  może przesadzam ale ostatnio na wątku ogólnym przeczytałam posta dziewczyny o śmierci łóżeczkowej dziecka 4 miesięcznego
To jest mala podusia i ona spi na łóżku u tesciowej bo tam popoludniowe drzemki malej sie odbywaja :):)

halcia domiceli chyba chodziło o ta podusię w łóżeczku. Prawde mówiac Witon tez ma taka bardzo plaską, a zeby było wyzej to ma cały materac z jednej strony podniesiony

reklama
Do góry