reklama
Justyna - jeszcze a propos stosowania szczoteczek u maluchów - ja Michałowi zaczęłam jeździć po dziąsełkach taką szczoteczką zakładaną na palec jeszcze zanim pojawiły się zeby. I nie chodziło mi o mycie dziąseł, tylko o masowanie. Taki masaż daje dzieciaczkowi ogromną ulgę. Teraz też tak mam zamiar zrobić, tylko nie ma kto jechać do hurtowni po smoczki i szczoteczkę.
Żużaczku - jestem też ogromnie ciekawa Twojego domku. Wklejaj zdjęcia, wklejaj. A szprosy moim zdaniem chyba ładniej wyglądają w kolorze ram niż np. złote.
A jeżeli chodzi o zabawki, to my też nie szalejemy. Maras ma trochę po Michałku. Poza tym woli bawić się tym co Michał i gazetami.
Żużaczku - jestem też ogromnie ciekawa Twojego domku. Wklejaj zdjęcia, wklejaj. A szprosy moim zdaniem chyba ładniej wyglądają w kolorze ram niż np. złote.
A jeżeli chodzi o zabawki, to my też nie szalejemy. Maras ma trochę po Michałku. Poza tym woli bawić się tym co Michał i gazetami.
Ż
żużaczek
Gość
a ja zamówiłam teraz dla Witonia na imieninki takiego Zibiego czy jak mu tam. Z BAWI, co Gaga link wklejała. bardzo mi sie podoba i niedrogi. a Witon woli własnie zjedac takie miękkie zabawki niz gryzaki i grzechotki.
To jest mala podusia i ona spi na łóżku u tesciowej bo tam popoludniowe drzemki malej sie odbywajadomicela pisze:Halcia nie boisz się kłaść dziecka spać na takiej dośc puchatej podusi? Ja chyba jestem przewrażliwiona bo Julka śpi na płasko ew. na takiej cienkiej podusi ale to bardzo rzadko. Nie wiem może przesadzam ale ostatnio na wątku ogólnym przeczytałam posta dziewczyny o śmierci łóżeczkowej dziecka 4 miesięcznego
Ż
żużaczek
Gość
halcia domiceli chyba chodziło o ta podusię w łóżeczku. Prawde mówiac Witon tez ma taka bardzo plaską, a zeby było wyzej to ma cały materac z jednej strony podniesiony
reklama
Ż
żużaczek
Gość
czy dajecie maluszkom sok przez butelke czy juz kubeczkiem niekapkiem??