Ż
żużaczek
Gość
agata ten majster robił u nas tylko stan surowy. Okna juz będzie wstawiać firma która okna robi, wykończeniówke chyba tez kto inny, ale musze sie dopytac męża. Teraz szukamy dobrej firmy co robi baseny wewnetrzne a ja mam za zadanie zaprojektowac mozajkę...błłłe.... nie chce mi sie. Pewnie cos w internecie znajdę. Kominek juz znalazłam, bo potrzebny był taki, zeby nie wystawał zbytnio zza lica sciany. No i ostatni dzwonek, zeby dopiecic wnetrza, bo bez tego instalacji nie poprowadzą. W sumie styl juz mam ale jeszcze łazienki kuleją.... A kurde, najgorszy jest ten miecz damoklesowy architekta. Bo znajomi będa sie spodziewali jakis cudów wianków bo własny projekt i takie tam bla bla. Ja z kolei nie lubie tzw. bajerów i teraz musze zaprojektowac wnetrza proste ale ciekawe. Nie lubie nowoczesnego stylu i zadne tam chromy, rurki i kuchnie jak ze star treka nie będa miał miejsca. Jak znajde czas to moze powklejam troche zdjęć które mnie natchnęły. Oczywiscie jak pozwolicie zasmiecac ten watek