reklama
A ja dzisiaj padam! Mala obudzila mnie juz o 7.30. gdzie zawsze daje mi spac do 9. Ale nic dam rade najwyzej poloze sie w ciagu dnia. A tak w ogole to wstala razem z tata o 5. Chyba zaraz pojdzie dalej spac bo teraz je a przy jedzenieu czesto zasypia. Chyba pojde glowe sobie umyc
Ż
żużaczek
Gość
justyna bez podziałów nie będa pasowac, bo domek w stylou dworkowym to i okna trzeba dobrac odpowiednie. Chyba zrobie w kolorze ram. Zobacze jeszcze na wzorniku
Te szprosy to takie cieniutenkie na 5 mm metelowe listeweczki. Jeszcze się zastanawiamy czy boniowanie robić. Bo elewacja miała byc kremowa a teraz zmienilismy w projekcie na biała i wteddy białe opaski oscieznic i narozników były by bardziej widzoczne a teraz to wyjdzie biało na białym ale chyba wystarczy gra swiatłocienia. :
Jak projektowałam inne domy to nie miałam takich dylematów ;D
Te szprosy to takie cieniutenkie na 5 mm metelowe listeweczki. Jeszcze się zastanawiamy czy boniowanie robić. Bo elewacja miała byc kremowa a teraz zmienilismy w projekcie na biała i wteddy białe opaski oscieznic i narozników były by bardziej widzoczne a teraz to wyjdzie biało na białym ale chyba wystarczy gra swiatłocienia. :
Jak projektowałam inne domy to nie miałam takich dylematów ;D
Cześć dziewczyny z ranka
Witam następną mamę
Justyna być może jest to alergia na ubranka , lepiej to skonsultuj z lekarzem. Gdyby jednak okazało się ,że to alergia na białko mleka krowiego to chyba się pożegnasz z jogurtami na jakis czas ta alergia przechodzi najczęściej do 3 roku, gdy jest ciezsza to do 8 , jeżeli do 8 roku nie -to już zostaje.
Witam następną mamę
Justyna być może jest to alergia na ubranka , lepiej to skonsultuj z lekarzem. Gdyby jednak okazało się ,że to alergia na białko mleka krowiego to chyba się pożegnasz z jogurtami na jakis czas ta alergia przechodzi najczęściej do 3 roku, gdy jest ciezsza to do 8 , jeżeli do 8 roku nie -to już zostaje.
reklama