reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Ja to czasami chciałabym trzasnąć drzwiami i wyjść na baaardzo długo. Ale przecież małej nie zostawię. Nie chcę nawet myśleć co będzie się działo jak zaczniemy budować dom :p. Ale teraz jest ok

witam z rana na chwile
dzieki gaga, szukalam takiej ksiazeczki i nie moglam znalezc, juz sobie zamowilam, a wlasciwie Hani ;D
pozdrawiam i milego dnia

A ja dzisiaj padam! Mala obudzila mnie juz o 7.30. gdzie zawsze daje mi spac do 9. Ale nic dam rade najwyzej poloze sie w ciagu dnia. A tak w ogole to wstala razem z tata o 5. Chyba zaraz pojdzie dalej spac bo teraz je a przy jedzenieu czesto zasypia. Chyba pojde glowe sobie umyc ;)

ja jetesm budzona zawsze o 4 - 5 rano
9580B520.gif

chodze niedospana i codziennie boli mnie głwoa :( ale dczego sei nie robi dla tego maleństwa :D

ja wstaje tez o 4.40 bo robie mezowi kawe i czasami sniadanie do pracy, ale moja mala daje mi pospac do 9 to sie wysypiam. A dzisiaj pokazala ze ja za dlugo to nie musze spac :):):)

justyna bez podziałów nie będa pasowac, bo domek w stylou dworkowym to i okna trzeba dobrac odpowiednie. Chyba zrobie w kolorze ram. Zobacze jeszcze na wzorniku

Te szprosy to takie cieniutenkie na 5 mm metelowe listeweczki. Jeszcze się zastanawiamy czy boniowanie robić. Bo elewacja miała byc kremowa a teraz zmienilismy w projekcie na biała i wteddy białe opaski oscieznic i narozników były by bardziej widzoczne a teraz to wyjdzie biało na białym ale chyba wystarczy gra swiatłocienia. ::)
Jak projektowałam inne domy to nie miałam takich dylematów ;D

Cześć dziewczyny z ranka
Witam następną mamę
Justyna być może jest to alergia na ubranka , lepiej to skonsultuj z lekarzem. Gdyby jednak okazało się ,że to alergia na białko mleka krowiego to chyba się pożegnasz z jogurtami na jakis czas ta alergia przechodzi najczęściej do 3 roku, gdy jest ciezsza to do 8 , jeżeli do 8 roku nie -to już zostaje.

reklama
a Majka coś chyba złapała, katarek ma taki że nie mogę ściągnąć gruchą, tak głęboko siedzi i tylko słychać że tam jest, no i dziś rano zaczęła brzydko kasłać, a dzis szczepienie i chyba dupa z tego

Do góry