reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
ale Majka dzis się zrozpiskałą, normalnie nic nie mogę zrobic piska i piska i nie wiem o co jej chodzi ::) ::) ::) może pogoda taka dupiasta jej nie pasi
dzięki babeczki za rady, szpinak poszedł się paść

ja tylko na chwilkę, dawno mnie nie było i zaległości w pięć minut nie nadrobię :(

jutro wracam do pracy - równo rok i miesiąc mnie tam nie było .
zaczynam się coraz bardziej denerwować :(

trzymajcie kciuki - Tymko od 8 rano do 16 z nianią. Chyba się zapłaczę.........
Jak go na 2 godziny zostawiam to wydaje mi się jakby cały dzień mnie nie było.......

klinke trzymaj się!!! Nie bedzie łatwo ale na pewno dasz rade!!!
Ja też niestety wiem co to tęsknota bo jak jeżdzę do szkoły to muszę swojego skarba zostawiać i baaardzo tęsknie :mad:(z tym że szkołe mam tylko w weekendy)
Ale tłumacze sobie że jest w dobrych rękach (tzn z moja mama)więc wiem ze krzywda mu się nie dzieje i już jestem spokojniejsza ale na tęsknotę chyba nie ma lekarswta....i niczym nie da się jej sobie wytłumaczyć :(

gaga widzę że dopiełaś swego i Majeczka ślicznie śpi w nocy...a u mnie niestety bez zmian...dziś Olek spał z nami bo nie miałam siły do niego wstawać co chwile, jedyne co mi sie udało (twu twu, nie zapedzając) to to że wrszcie chodzi wcześniej spać, po kąpieli ok.21 a nie tak jak wczesniej 23 i później...

Klinke - będzie dobrze, ja też boję się tego dnia, kiedy pójdę do pracy ale liczę, że wyjdzie to nam na dobre.

A Marysia dzisiaj zaczęła troszkę pełzać. Najlepiej idzie jej to na panelach bo ślisko i wtedy podciąga się na rękach ale już zaczyna się przemieszczać. Dzisiaj zaczęłam się zastanawiać czy na pewno  dobrze się rozwija bo od jakieś czasu nie robiła postępów. Nie wiem ja chyba źle spędzam z nią czas :p.

A Monika dawno się nie odzywała :(.

Mailen spi łądnie ale z nami w łóżku, niedługo zacznę pracowac nad spaniem w łóżeczku, zobaczymy co mi z tego wyjdzie

oj moja mała cos dziś marudna, przysypia co chwilka, marudzi, popłakuje, ehhhh chyba ta pogoda, ja tez jakas niedzisiejsza

Monia a ty co wakacje od bb???

reklama
linie25.gif

a co z evelinką, maleństwem no klinke się odezwała, oj babeczki odzywajcie się

Do góry