reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

oczy13.gif
bo ja tu kukam i kukam a tu nikogo nie ma

reklama
Niani szukam i nie ma  :mad:. Dobrze że nie muszę iść już do pracy ale coś czarno to widzę. Na razie mam kontakt z 2 osobami jedna 19 lat a druga 50. A my chcemy kogoś w naszym wieku :(. Teraz szukam przez darmowe serwisy ale jak to nie wyjdzie to przez płatne. Mało jest chętnych do pracy w moich okolicach.

Gaga - to chyba rzeczywiście pogoda. Moja teraz zasnęła przy jedzeniu. Wcześniej jak próbowałam położyć to w histerię prawie wpładła. I co, jak obudzi się to kąpiel i znowu spanie ???

my naszą już wykąpaliśmy (o godzinę wcześniej) i śpi, pewnie zaraz wstanie, eh wszystko się popieprzyło

ranyyyyyyyyyyyyyyy jak ona piskoli, jękoli i maruda, no koszmar, nie wiem o co jej chodzi, no kompletnie nie wiem, najedzona, przewinieta, wykąpana i nawet spała teraz 1,5h i o co chodzi ?????????????? jak ogląda telewizor to jest ok, no niemożliwa jest bestyja

Ufff.....dziewczyny ja własnie wróciłam z aerobiku (dali nam dziś wycisk) Olek stękniony za cycem zjad no i usnął przy nim...a co z kąpielą ??? ??? ??? ciekawe o której wstanie jak niedługo to jeszcze wykąpiemy ale jak później to nie może sobie odpuścimy ;)

Gaga mój lorbas też dziś coś nie wtenczas ale ja zrzucam to na konto wczorajszego szczepienia teraz leży i marudzi strasznie jest tylko yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Ja myślę, że nasze dzieci się trochę poprzestawiały przez te mrozy. Jak spacerki były o stałych porach to jakoś dzień był ułożony a tak raz wyjdziesz raz nie i wszyscy trochę głupieją. Myślę też że dzieci powoli zaczynają nas trochę wychowywać a to znak, że i my też powinniśmy ;).

reklama
Do góry