reklama
agata806
Fan(ka)
;D ;D ;Dgaga pisze:bo ja tu kukam i kukam a tu nikogo nie ma
agata806
Fan(ka)
Niani szukam i nie ma . Dobrze że nie muszę iść już do pracy ale coś czarno to widzę. Na razie mam kontakt z 2 osobami jedna 19 lat a druga 50. A my chcemy kogoś w naszym wieku . Teraz szukam przez darmowe serwisy ale jak to nie wyjdzie to przez płatne. Mało jest chętnych do pracy w moich okolicach.
gaga
uzależniona
ranyyyyyyyyyyyyyyy jak ona piskoli, jękoli i maruda, no koszmar, nie wiem o co jej chodzi, no kompletnie nie wiem, najedzona, przewinieta, wykąpana i nawet spała teraz 1,5h i o co chodzi ?????????????? jak ogląda telewizor to jest ok, no niemożliwa jest bestyja
Mailen
Fanka BB :)
Ufff.....dziewczyny ja własnie wróciłam z aerobiku (dali nam dziś wycisk) Olek stękniony za cycem zjad no i usnął przy nim...a co z kąpielą ??? ??? ??? ciekawe o której wstanie jak niedługo to jeszcze wykąpiemy ale jak później to nie może sobie odpuścimy
agata806
Fan(ka)
Ja myślę, że nasze dzieci się trochę poprzestawiały przez te mrozy. Jak spacerki były o stałych porach to jakoś dzień był ułożony a tak raz wyjdziesz raz nie i wszyscy trochę głupieją. Myślę też że dzieci powoli zaczynają nas trochę wychowywać a to znak, że i my też powinniśmy .
reklama