reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Moje Skarby już śpią. Mam nadzieje, że długo, bo ledwo żyję. Jakieś grypsko chce mnie dopaść:(

No, co do wychowywania to macie rację. Trzeba wziąć za wychowanie, bo do tej pory to one dyktują warunki.

reklama
oj dyktuja tylko jak tu wychowywac??? bo ja na przyklad nie wiem ??? Majuchna oczywiscie nie spi ::) ::) ::) ale to moze dobrze, rano troche pospi, o ktorej wstaja wasze szkraby??

hej !!!
Moja córcia wyjątkowo dzielnie znosi to wyzynanie sie ząbka zobaczymy jak pójdzie dalej !!
Gaga Liwia tez raz dostała szpinak i jak spróbowała to zrobiła TAKĄ minke ze nie miałam sumienia ja tym karmić i spisałam to na czarną liste  ;)

Liwia tez jest telemaniaczką jak tylko cos leci to twardo ogląda  :laugh: i dlatego głownie wyłączony tv u nas !!

Czy Wy Waszym smykom myjecie dziąsełka i ząbki jesli mają ??

Jak ja za wiosną tęsknie !! ale byłoby juz super gdyby ta zime se poszła  :)

Nasza budzi sie o 8 pogada z misiem pół godziny i spimy do ok 9.30 czasem ja tylko śpie a Liwcia dalej gada ;D

Ja juz liwcie w pewnym sensie od początku wychowuje, choc wszystko jest jej w pełni podporządkowane

kurde ja na razie to ją uczę jak sie pieska głaska i kotka żeby łyse nie zostały, no i że robienie bam wszystkimi zabawkami nie jest ładne ;D ;D ;D to tyle z wychowywania ;) no i mówię do niej mądre rzeczy

Gaga, moje dziewczyny, jak idą spać o 21, to śpią do 5-6 rano, oczywiście z kilkoma nocnymi pobudkami, co by mama nie mogła się wyspać :mad: , bo chcą smoka dostać. Potem dostają jeść i zazwyczaj idą spać tak gdzieś do 8.
A ja je wychowywać też nie wiem.
Moje tez lubią telewizję oglądać, a szczególnie Ala przepada za reklamami, nie wiem dlaczego.

gaga pisze:
kurde ja na razie to ją uczę jak sie pieska głaska i kotka żeby łyse nie zostały, no i że robienie bam wszystkimi zabawkami nie jest ładne ;D ;D ;D to tyle z wychowywania ;) no i mówię do niej mądre rzeczy
ale się uśmiałam, a co Majka chce juz futro z sierściuchów?

no Majka to jak głaska nasz zwierzyniec to w łapkach zawsze ma potem futro ;) ona po prostu sprawdza, czy ta sierść się dobrze ich trzyma, a nie trzyma sie aż tak dobrze zazwyczaj ;D

ide usypiać terrorystkę ;)

Julka idzie spać najczęściej o 20 i śpi do 8 , czasami krócej czasami dlużej , ale rano to czeka aż ja się obudzę , patrzy sobie w okno , fika nózkami, mówi po swojemu.W nocy budzi się rzadko i to tylko żeby dać jej smoczka. I to jest optymistyczna wersja . Natomiast jak jej się poprzestawia popołudniowa drzemka to już jest gorzej dzisiaj zasnęła po 21....

klinke trzymam kciuki. Będzie dobrze. Wiesz jak ja się bałam???? Nie chcę do tego wracać a się okazało, że teraz jest mi dobrze. Fakt, że dzidzia z babcią , ale skoro nie masz takiej możliwości to musisz uwierzyć, że będzie dobrze, bo będzie. A niektórzy mając możliwość opieki babci i tak wolą opiekunkę. Głowa do góry.

Ja dziś byłam w pracy do 13.30, oj coś niebezpiecznie wydłużam tam moje pobyty, ale jakoś tak mi głupio wstać i wyjść, jak wszyscy ostro pracują. Nie lubię tego :mad: :mad:

A po pracy Oliweczka na rączkach u babci aż chciała się wyrwać do mnie. Szerszego uśmiechu nigdy nie widziałam. Jest cudowna. Po południu została z tatką, a ja czmychnęłam do szpitala do Asieńki, bo ją dziś po ktg zostawiono, bo dzidzia się mało rusza. Teraz było wszystko ok i niektóre położne ją tam straszą, że tak to i ze 2 tygodnie może poleżeć. Nasz doktor będzie na piątkowym dyżuże, to myślę, że bujnie dziewczynę. ;D

Tak się tym stresuję , że na pracy nie mogłam się dziś skupić i jesć nie mogę, choć to akurat jest dobrą stroną medalu. ;D

reklama
Dziewczyny, jaki wózek (nie z tych bardzo drogich) byście poleciły ???? Szukam coś w imieniu siostry . Taki wielofunkcyjny i w miarę lekki, bo mieszka na drugim piętrze.....Liczę na Waszą pomoc. ;)

Do góry