reklama
justyna
Fanka BB :)
hej !!!
Moja córcia wyjątkowo dzielnie znosi to wyzynanie sie ząbka zobaczymy jak pójdzie dalej !!
Gaga Liwia tez raz dostała szpinak i jak spróbowała to zrobiła TAKĄ minke ze nie miałam sumienia ja tym karmić i spisałam to na czarną liste
Liwia tez jest telemaniaczką jak tylko cos leci to twardo ogląda :laugh: i dlatego głownie wyłączony tv u nas !!
Czy Wy Waszym smykom myjecie dziąsełka i ząbki jesli mają ??
Jak ja za wiosną tęsknie !! ale byłoby juz super gdyby ta zime se poszła
Nasza budzi sie o 8 pogada z misiem pół godziny i spimy do ok 9.30 czasem ja tylko śpie a Liwcia dalej gada ;D
Ja juz liwcie w pewnym sensie od początku wychowuje, choc wszystko jest jej w pełni podporządkowane
Moja córcia wyjątkowo dzielnie znosi to wyzynanie sie ząbka zobaczymy jak pójdzie dalej !!
Gaga Liwia tez raz dostała szpinak i jak spróbowała to zrobiła TAKĄ minke ze nie miałam sumienia ja tym karmić i spisałam to na czarną liste
Liwia tez jest telemaniaczką jak tylko cos leci to twardo ogląda :laugh: i dlatego głownie wyłączony tv u nas !!
Czy Wy Waszym smykom myjecie dziąsełka i ząbki jesli mają ??
Jak ja za wiosną tęsknie !! ale byłoby juz super gdyby ta zime se poszła
Nasza budzi sie o 8 pogada z misiem pół godziny i spimy do ok 9.30 czasem ja tylko śpie a Liwcia dalej gada ;D
Ja juz liwcie w pewnym sensie od początku wychowuje, choc wszystko jest jej w pełni podporządkowane
Gaga, moje dziewczyny, jak idą spać o 21, to śpią do 5-6 rano, oczywiście z kilkoma nocnymi pobudkami, co by mama nie mogła się wyspać , bo chcą smoka dostać. Potem dostają jeść i zazwyczaj idą spać tak gdzieś do 8.
A ja je wychowywać też nie wiem.
Moje tez lubią telewizję oglądać, a szczególnie Ala przepada za reklamami, nie wiem dlaczego.
A ja je wychowywać też nie wiem.
Moje tez lubią telewizję oglądać, a szczególnie Ala przepada za reklamami, nie wiem dlaczego.
ale się uśmiałam, a co Majka chce juz futro z sierściuchów?gaga pisze:kurde ja na razie to ją uczę jak sie pieska głaska i kotka żeby łyse nie zostały, no i że robienie bam wszystkimi zabawkami nie jest ładne ;D ;D ;D to tyle z wychowywania no i mówię do niej mądre rzeczy
Julka idzie spać najczęściej o 20 i śpi do 8 , czasami krócej czasami dlużej , ale rano to czeka aż ja się obudzę , patrzy sobie w okno , fika nózkami, mówi po swojemu.W nocy budzi się rzadko i to tylko żeby dać jej smoczka. I to jest optymistyczna wersja . Natomiast jak jej się poprzestawia popołudniowa drzemka to już jest gorzej dzisiaj zasnęła po 21....
anda55
Fanka BB :)
klinke trzymam kciuki. Będzie dobrze. Wiesz jak ja się bałam???? Nie chcę do tego wracać a się okazało, że teraz jest mi dobrze. Fakt, że dzidzia z babcią , ale skoro nie masz takiej możliwości to musisz uwierzyć, że będzie dobrze, bo będzie. A niektórzy mając możliwość opieki babci i tak wolą opiekunkę. Głowa do góry.
Ja dziś byłam w pracy do 13.30, oj coś niebezpiecznie wydłużam tam moje pobyty, ale jakoś tak mi głupio wstać i wyjść, jak wszyscy ostro pracują. Nie lubię tego
A po pracy Oliweczka na rączkach u babci aż chciała się wyrwać do mnie. Szerszego uśmiechu nigdy nie widziałam. Jest cudowna. Po południu została z tatką, a ja czmychnęłam do szpitala do Asieńki, bo ją dziś po ktg zostawiono, bo dzidzia się mało rusza. Teraz było wszystko ok i niektóre położne ją tam straszą, że tak to i ze 2 tygodnie może poleżeć. Nasz doktor będzie na piątkowym dyżuże, to myślę, że bujnie dziewczynę. ;D
Tak się tym stresuję , że na pracy nie mogłam się dziś skupić i jesć nie mogę, choć to akurat jest dobrą stroną medalu. ;D
Ja dziś byłam w pracy do 13.30, oj coś niebezpiecznie wydłużam tam moje pobyty, ale jakoś tak mi głupio wstać i wyjść, jak wszyscy ostro pracują. Nie lubię tego
A po pracy Oliweczka na rączkach u babci aż chciała się wyrwać do mnie. Szerszego uśmiechu nigdy nie widziałam. Jest cudowna. Po południu została z tatką, a ja czmychnęłam do szpitala do Asieńki, bo ją dziś po ktg zostawiono, bo dzidzia się mało rusza. Teraz było wszystko ok i niektóre położne ją tam straszą, że tak to i ze 2 tygodnie może poleżeć. Nasz doktor będzie na piątkowym dyżuże, to myślę, że bujnie dziewczynę. ;D
Tak się tym stresuję , że na pracy nie mogłam się dziś skupić i jesć nie mogę, choć to akurat jest dobrą stroną medalu. ;D
reklama