reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
to jest MAGNE B6 i mam go brać 2 x dziennie.
W Białymstoku pogoda całkiem znośna, chłodno ale nie pada. Chyba nawet lepiej niz jak te upaly kosmiczne były.

cześć
ja dalej chodze i rycze szkoda mi mojej malej bo patrzy na mnie i nie wie co sie dzieje, przedchwila mnie rozbawiła zjadla za dozo zupy ,zwymiotowala i mowi do mnie cholera z tą zupą
az mnie zatkało a ma nie całe 3 lata :)
u mnie we wrocku jest słonecznie i ciepło,ja biore od poczatku magnez b6 tak na wszelki wypadek moj gin mi przepisal
kasia

ja tez uwielbiam jak mały sie kreci mam w tedy pewnosc ze wszystko jest dobrze a jak za długo leniuchuje to zaraz sie martwie i nie moge sie doczekac za zacznie kopac, ja to juz chyba zaczynam wariowac :)
kasia

Mamo weronki chyba dołączę do Ciebie zaraz z tym płaczem. Też nie mam najlepszego humorku. Wyszedł od nas właśnie lekarz i u małej stwierdził anginę ropną. W ciągu dwóch tygodni drugi antybiotyk. Najpierw zapalenie oskrzeli a teraz TO. Sama też źle się czuję. A Gabiszon przechodzi samą siebie. Nie chce jeść a jak już to jabłko. Obiorę jej i kręci głową i nieeeeeee, to chce pić a za chwilkę nieeeee, a to chce zupę a za chwilkę nieeee. Szału zaraz dostanę. No i na dodatek też wymiotuje. Brrrrr
Na kiedy masz termin i czy wiesz jaka płeć będzie???

A moja dzidzia też strasznie kopie, aż brzuch czsem boli... Ale to dobrze lubię jak to robi. Tylko nocne harce nie są najlepsze. Ale przez to też trzeba przejść.

Ponoć dobry magnez jest właśnie MAGNEFAR B6. Polecany u nas przez ginów...

Hej !! moja panna tez ostatnimi czasy tak kopie ze chyba żebra chce mi przestawic, czasem to rozciąga sie tak ze wypycha w dole i w gorze brzucha co nie jest przyjemne ale jak cały brzuchol mi skacze to super to wyglada. Tez bardzo lubie jak sie tak wierci, ale co ciekawe jak tylko mąż przyłoży ręke to zaraz spokój i cisza. :)
dzis byłam łóżeczka oglądac i chyba jutro zamówie takie sliczne z Drewexu!! W koncu trzeba sie brac bo pod koniec lipca to moge juz nie miec sił ani ochoty!!

hej
nareszcie troche spokoju mąz zabrał małą na spacer i mam chwile dla siebie, słowiczku współczuje narobisz sie przy małej a jeszcze jak chora to juz koszmar ,moja to nie chce jesc czy chora czy zdrowa to wiem co to znaczy mam nadzieje ze to drogie bedzie lepsze do jedzenia , wyszło na usg ze to chlopak widziałam jajka i pisiaka :) bardzo sie cieszymy wybralismy juz imie kubus a termin mam ok 26 sierpnia ale mysle ze jednak troche wczesniej bo coraz gorzej sie czuje i mała mnie bardzo meczy ze wieczorem to nie moge sie juz ruszac taka jestem wykonczona.Trzymaj sie mocno słowiczku głowa do gory teraz mi głupio ze ja rycze bez powodu :)
pozdrawiam kasia

moj maluszek to kopie wtedy jak sie połoze albo siedze wtedy szaleje a w nocy to najbardziej mu sie zachciewa figli jak kazdemu facetowi ;D
ja juz mam łozeczko i duzo innych rzeczy po werce i ominie mnie ta przyjemnos wydawania kasy :)
kasia

reklama
mój maluszek też lubi nocne harce ale ja jeszce niewiem czychłopczyk czy dziewczynka dowiem się jak będę rodzić tak zaplanowaliśmy a mójmężulek dziś zwiał sobie do Poznania na jakieś targi chyba raczej na popijawe od teściowej dostałam ochrzan że go puściłam ale i tak by mnie nie posłuchał jutro mu sie dostanie jak wróci od swojej mamusi .Każdy ze znajomych mówi że urodze chłopca no no wszyscy swięcie przekonani 100 % chłopiec jasne zamiast igorka wyjdzie lena - powiedzcie ładne te imie dla dziewczynki dziś mi sie przyśniło ?

Do góry