reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Czesc kobitki
złapałam doła chodze i płacze i juz sama nie wiem z jakiego powodu  :) nogi mnie bolą i cały czas chce mi sie spac wy tez macie takie dni? wogole całą ciąze chodze rozdrazniona mąż smiejesie ze narazie to bez kija lepiej do mnie nie podchodzic ;D
juz nie moge sie doczekac sierpnia , mnie tez czeka załatwianie wychowawczego i pisanie podan o urlop wychowawczy i macierzynski tez musze sie dowiedziec jak to wszystko załatwic ale ja do zusu zadzwonie nie bede chodzic :)
kasia

reklama
Ja tez jestem często senna i podsypiam w ciągu dnia. Wczoraj też płakałam ale dlatego że brzuch mnie tak bolał. W ciągu dnia wzięłam 5 Nosp ale pomagały na krótko. Na szczęście dzisiaj jest już troszkę lepiej.

Martica masz całkowitą rację. Pracodawca nie ma prawa cię do niczego zmuszać! Nie daj się! A myślę że już w tak zaawansowanej ciąży ze zwolnieniem nie będziesz miała żadnych problemów. Nie przejmuj się tak bardzo bo nie warto. Szkoda nerwów.

Czemu ta pogoda znowu zrobiła się taka paskudna? Mój mąż się przeziębił i teraz prycha i marudzi - jak to chory facet. Szkoda mi go bo widzę że już pada ze zmęczenia a w weekend czeka go jeszcze malowanie bo w przyszłą środę przychodzą nam zamontować meble w kuchni. Już się nie mogę doczekać!!!

Pozdrawiam,

moja dzidzia

hej!!
Byłam wczoraj na zajęciach w szkole rodzenia. Było wszystko o pielęgnacji dzidziusia. Położna krok po kroku pokazała jak się kąpie maluszka, jak się go trzyma w czasie kąpieli itp. Następnie pokazała jak czyścić oczy, uczy, nosek, kikut. Podała nazwy kilku preparatów które warto sobie nabyć. Muszę przyznać że bardzo mi się to przydało!!!
Dziś idę do lekarza i mam stracha!! Trzymajcie kciuki!!
Pozdrawiam!!

Hej Anecik, trzymam kciukaski. Ja też mam dziś wizytę tyle tylko, że to dodatkowe USG i jakieś jeszcze dodatkowe badanie. Zobaczymy co to za badanie. Jak wrócę wieczorkiem to napiszę.

Pozdrawiam. A pogoda faktycznie do niczego. Znowu się pochorowaliśmy. Mała ma anginę, ja chyba zawalone zatoki i mężusia jakaś cholera też bierze... Kiedy ta pogoda się ustabilizuje???
Mam już wszystkiego dość.

widze że to nie tylko mnie ta pogoda osłabiła. chora jeszcze nie jestem ale już się coś zaczyna, łyknę dziś witaminkę c.
trzymajcie się

Nie wiem czy pisałam Wam dziewuszki, że w sobote odwiedziałm oddział połozniczy. Zachciało mi sie tym upałem do Bielska jechac i troszke kiepsko sie poczułam (skurcze). Na szcęście przyjaciel mojej tesciowej jest ordynatorem połozniczego, to zaraz sie u niego znalazłam. I wiecie co? przepisał mi magnez - powiedział, ze te skurcze to niedobór magnezu i wypisał mi taki co go moge brac, bo tych co normalnie są popularne to nie moglam - jelita mi wysadzało momentalnie i zoładek. taki ból jakbym szkło połknęła. On mi powiedział, ze to nie sa dobre leki i przepisał mi taki najstarszy, co w niemczech go profilaktycznie kobietom w ciazy daja od 3 miecha do 36 tygodnia. Biore go od soboty i jest oki. Żadnych problemów z ukł. trawiennym i skurcze powoli sa coraz zadziej.

reklama
Do góry