reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

ATOL mała kiedys miała taki katar i sciekło jej na oskrzela i lekarka dała jej własnie eurespal.
Boje sie zeby nie dostała zap oskrzeli od tego kataru.
cebion i wapno podaje kropelki tez.

reklama
domocela ja własnie tak robię. Do -10 wychodze (chyba, ze jest jeszcze wiatr, to nie). A co do ludzi na syberii ;) oni maja juz trochę inne uwarunkowania genetyczne

Jeśli chodzi o lata to chyba czas sie przyznać że ja tu najmłodsza d.... jestem aktualnie ;)bo były młodsze ale gdzies wsiąkły ??? ??? ??? Ja jestem '84 rocznik (22 lata) wiem wiem gówniarz ze mnie ;D
A co do pogody to faktycznie brrrr....ja nie ryzykuje i z małym nie wychodze zreszta samej mi sie nie chce d... wystawiac na ten mróz :p Mama była na dworzu rano to mowi ze az jej powieki sztywniały :laugh:
A co do tych pierwszych posiłków to ja słyszałam wersje taka o której żużaczek mówił zeby zaczynać od soczków i nasza pani pediatra też nam tak poradziła...i tak też robimy :) a co do tego że soczki maja słodki smak....hmm ja daje Olkowi jabłkowo-marchwiowy albo sam jabłkowy, więc to jabłuszko troszkę zakwasza i nie wydaje mi sie zeby on należał do najsłodszych ;)
A jeszcze pytanko co do krzesełek do karmienia, podoba mi sie takie:
http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=48&products_id=2963
nie wiecie czy mozna je pozniej przerobic na oddzielny stoliczek i krzesełko tak, żeby starsze dziecko mogło sobie przy nim rysować itp. ??? ???bo nie ma nic o tym napisane wiec pewnie nie, a szkoda bo podoba mi sie, ale jesli ma służyc tylko do karmienia to jednak troszke mało praktyczne :mad:
Bo te to przerabiają sie na pewno:
http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=48&products_id=253
ale to pierwsze podoba mi sie bardziej.....

ankas to w takim razie jak masz juz przetestowane to jej podaj, moze szybciej jej ten katar przejdzie

a co do krzeselek to mi tez ro pierwsze sie bardziej podoba ale nie mam pojecia czy mozna je przemontowac, chyba mozna mail z zapytaniem do sklepu wyslac

słowiczku my też mamy to drugie :) ja to wogóle córka leśników więc wole drewno od plastiki :)

a u nas kupek brak ;D żem narobiła ta marchewką chyba, ;) no nic poczekam do jutra, na razie daje jabłuszko

Dzięki żużaczku za adres, właśnie posłałam maila. Dziadki chcą nam kupić krzesełko do karmienia wiec chcialam sie rozejrzeć i wybrać cos praktycznego

reklama
Do góry