reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Żużaczek, trzymaj się, mrozy mają być do środy. W Moskwie podobno jest -40, a -8 to ludzie w domach mają. U mnie zaledwie -9 na dworze, ale wieje wiatr i pada marznący deszcz. Kolejny tydzień ja i Maras mamy szlaban z wychodzeniem :(
A jeżeli chodzi o wiek, to Żużaczek Ty się nie przejmuj. Widzę, że generalnie większość to połowa lat 70., a dwa czy trzy lata w tę czy w tamtą to żadna różnica. Marta, chyba faktycznie jesteś teraz najmłodsza, choć wydaje mi się, że Domi była młodsza, tylko ona gdzieś zniknęła. A najstarsza chyba była Sabina (coś mi się kołacze, że 35 lat) - kiedyś się pojawiła, jeszcze jak byłyśmy w ciązy, i pisała że ma już trzech synów...

reklama
Właśnie, a ciekawe co z tymi dziewczynami które były wcześniej. Ja jeszcze wtedy nie pisałam z Wami, a pamiętam że poczytywałam czasami, to była jeszcze domi, była Martica, happy, evelinka. Ciekawe co się z nimi dzieje teraz.

witam po poludniu
u nas w domu tez zimno ale sopli jeszcze nie ma ;D, ale i tak mam paranoje ze Hani zimno, jak ubieracie swoje maluchy w domu?
widze ze poszukiwania prezentow walentynkowych trwaja, ja nadal zero pomyslow :(

a wczoraj rodzice zrobili mi super niespodzianke kupili krzeselko do karmienia :), ja do tej pory karmilam w foteliku i nawet nie mielismy zamiaru nic kupowac a tu prosze :laugh: potem wkleje zdjecia Hani podczas karmienia

zuzaczku prawie cala moja rodzina z Bialegosotku i okolic, kiedys jezdzilam tam na ferie oj zimno bylo oj zimno...

marta 15 najmłodsza nie jesteś bo ja jestem 81.
Biance woda z nosa ciurkem leci.
ATOL mam pytanie-moge podac biance eurespal(2*po 4 ml)?
Dziewczyny jak mozna poznac ze wychodza dolne zeby-Bianka ma taka wscieklizne,wszystko pcha do buzi,płacze przy tym i bardzo sie denerwuje?

Dziewczyny u mnie -15  :o a muszę wyjść z domu no i oczywiście z małą, tylko nie wiem czy można, wiart chyba nie wieje i nie wiem kombinować żeby nie wychodzić czy polecieć na 15-20 minut. W domu kończy się jedzonko mąż wyjechał a mój tata przyjedzie dopiero jutro rano ???
Nie ukrywam, że wczoraj wyszłam na trochę ale musiałam po receptę na maść dla małej a przychodnia tylko do 18.30. Mówię tylko, bo bywały czasy, że zakupy robiliśmy w tesco całodobowym tak w okolicach północy, bo Darek właśnie kończył pracę :p i jak coś cięszkiego trzeba przywieść no to musi on pojechać.

u nas slicznie.... naprawde. Słonko, blekitne niebo, zero wiatru ale mróż spadł tylko do - 20 ;D
kurczaki, zapomniałam wpisac ten przepis na szarlotkę

ankas a ten eurespal to na katar chcesz jej dac? a juz jej dawalas i wiesz jak reaguje? czy ma temp?
a dawalas jej wapno i cebion, moze to wystarczy no i krople do nosa i sciaganie tych flukow. Ja bym jej eurespalu nie dawala jak na razie.

reklama
Agata w tych poradnikach co dawali przy porodzie jest napisane żeby wychodzić do -10 ale jak mus to sie przecież nic nie stanie . Najlepszy jest zimny chów , ludzie na Syberii jakoś żyją :laugh: :laugh:

Do góry