reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Żużaczku to ile teraz masz stopni mrozu na zewnątrz???

A ja rocznik 78.

Wiecie co, jak ja się dziś przestraszyłam w nocy.
Budzę się i patrzę a łukasza obok mnie nie ma !!!!!! Od razu trzeźwość umysłu i szukam. Znalazłam go w nogach na skraju łóżka. Wystarczyło jedno gibnięcie i byłaby podłoga. Nie wiem czy on się sturlał, czy popełzał. No i spanie oczywiście z głowy.
Chyba pora na spanie w łóżeczku w nocy. Bo w dzień już śpi. Tylko już próbowałam kilka razy ale spędziłam pół nocy nachylona nad łóżeczkiem ciągle go poprawiając. Kiedy skończą się te jego problemy brzuszkowe??

reklama
nenar pisze:
Ja jestem z 76.
Mam znajomych którzy córeczce mającej 5 miesięcy wszystko daja do jedzenia i się dziwią czemu ma wypryski na twarzy???
Próbowałam z nimi rozmawiać ale .... szkoda słów...
Aha daja małej mleko prosto od krowy!!!

przepraszam bardzo czy ich posrało?????????????????????????????????/

nenar pisze:
Ja jestem z 76.
Mam znajomych którzy córeczce mającej 5 miesięcy wszystko daja do jedzenia i się dziwią czemu ma wypryski na twarzy???
Próbowałam z nimi rozmawiać ale .... szkoda słów...
Aha daja małej mleko prosto od krowy!!!

Śmiejecie się, ale moi znajomi, karmili małego już w drugim miesiącu mlekiem od krowy z kaszą manną. W piątym miesiącu to wcinał normalny krupnik a w 9 schabowego...
A był taki gruby, że raczkować zaczął jak miał około roku,a chodzić to chyba 14 miesięcy.
Jak siedział i padł mordką na podłogę to tak leżał bo ruszyć się nie umiał.
A co najlepsze nic mu nigdy nie było

wiecie co ale ludzie sa niepoważni, na prawdę, ja to myślałam 100 razy zanim podałam pierwsza marchewke czy kaszke, a mała miałą 4 miechy wtedy, dobrze że dzieciom nic nie jest

a ja chyba zatwardziłam Majke na amen, dzis musze do kaszki jabłka znowu dodać, a w nocy to tak chciałam ją karmić, ze prawie nie spałam, nie wiem kiedy ją karmiłam, bo byłam tak zaspana, i chyba karmiłąm ją tylko o 3 i po 5, a potem o 8 ale nie wiem sama ;) ;) ;)

dzień dobry prawie w południe
Oj Żużaczku ty lepiej siedź w domu i nie wychodź słyszałam w tv ,że w Twoich okolicach około - 20 i to zimno idzie w moją stronę także ze spaceru nici , a u mnie tymczasem pada śnieg, w Poznaniu go w ogóle mało było ale jak już spadł to malutko , wózek się lepiej pchało na zakrętach -lekkie poślizgi.
Pamiętam z dzieciństwa takie kwiaty na szybach jak mróz malował ale to u babci na wsi , i te super kuligi i jazdę saniami w konia do szkoły przez las a teraz w mieście to se mogę powspominać tylko ....
Gaga a nie mówiłam ,ze będziesz walczyć z zaparciami :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

u nas w tej chwili -26 stopni ;D ;D i zajefajne słoneczko. Sztab kryzysowy ogłosil, zeby z domu nie wychodzić ;D ;D. Normalnie tylko patrzeć a białe niedxwiedzie pod blok podejdą.
U mojej matki nawet plastikowe okna zamarzły. W razie co będziemy spieparac do Bielska do tesciów jak wysiadzie ogrzewanie ;)

Fajnie żużaczku. :D
Kiedyś przeżyłam kilka nocy w górach na wsi u mojej rodzinki, gdzie było -30. Wychodek na zewnętrznej, brrrr...

U nas teraz jest -5 i pada śnieg i jest już go sporo...

Goga już widziałam wcześniej tą zapowiedź. Naprawdę fajnie byłoby się gdzieś spotkać.

reklama
Do góry