reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

rany a ja mam znowu zaraz korki i taaaaaaaaaak mi się chce spac że porażka, musiałąm napić sie słabej kawy bo normalnie pyskiem walę w klawiaturę, straaaaaaaaaaszna zmiana pogody chyba będzie, normalnie oczy mi oklapły :p

reklama
mailen my kupiliśmy fotelik podobny dp tegp pierwszego, właśnie w calineczce i jestem z niego ssssssssssuuuuuuuuper zadowolona, ma zdejmowany stoliczek i zjeżdza do samego dołu tak że dziecko będzie mogło samo do niego wsiąść a potem i tak będzie trzeba kupić zwykłe małe krzesełko i mały stoliczek ale myśle ze do 3 lat ten wystarczy. A co jest w tym super dla takich maluchów to to ze oparcie się rozkłada, ma 3 pozycje i 5 pkt pasy.
Ten co my kupiliśmy to jest ProBaby
obraz0349yb.jpg

a zadowolenie dziecka niech mówi samo za siebie
obraz0428cu.jpg

jak by co to służę informacjami

No a tak wogóle to witam, nigdzie nie pojechaliśmy bo o 7 rano było w Wawie -21 a na dodatek akumulator odmówił współpacy.
Żużaczku uważaj zeby ci ta dupina nie zamarzła a i nie liż szyb bo ci się przyklei /jak na głupim i głupszym/ ;D
Mój mąż wczoraj stwierdził ze jestem uzależniona od BB i trzeba to leczyć ;D

justyna teraz info o fotelikach, bo zrobiłąm rozeznanie i w necie i na żywo i już o tym pisałam ale w skócie powtórze.
roamer to super fotelik i jest bardzo podobny do maxi cosi priori xp, w rankingu roamer ma lepsze noty ale dlatego ze jest niemiecki a ranking też jest z niemiec a nikt nie sra we włanse gnizado ;), obydwa mozna polecić i na pewno będzie to dobry zakup, mnie osobiście bardziej sie podoba maxi cosi, przede wszystkim dlatego że ma trochę dłuższe siedzisko i maluchowi bedzie sie wygodniej siedziało zato roamer jest trochę wyzszy to są różnice 2 cm, niby nie dużo ale już na oko widać. mocowanie w samochodzie jest takie samo tylko metoda inna, w roamerze lepsza tzn. wygodniejsza ale tego fotelika nie wyjmujesz, jak go raz zainstalujesz to finito, po prostu nie ma takiej potrzeby. Jak by co to też służę pomocą.

agata te peg perego są też fajne i w pierwszej wersji mieliśmy kupić taki ale one mają takiego pałąka ja to nazywam fiutkiem w siedzisku, niby ma to zabezpieczać maluszka aby nie wypadł jak będzie nie zapięty, ale jak dla mnie to wiecej moze to krzywdy wyrządzić niż pomóc, a dwa ze peg perego i chicco nie zjeżdzają tak do samego dołu no i cena to 3
a ten jest naprawdę super, leżaczek ten fisher price tak nam sie nie sprawdzał bo mała nie chciała w nim siedzieć więc moze i dobrze że sie rozwalił, wczoraj odesłąliśmy go na gwarancji

anika ile kosztowało to krzesełko do karmienia?... jakos mina maluszka Twojego zaczyna mnie przekonywac. No i czy on sie sklada latwo tak zeby go mozna było pod scianą postawić??

reklama
Do góry