reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Mailen to pierwsze jest TYLKO  do karmienia. Moi sąsiedzi takie maja. Jest fajniejsze dla mlodszych dzieci bo ma szelki takie jak w fotelikach samochodowych. To drugie ma tylko paseczek miedzy nozkami zeby maluch sie nie wysliznal. Ale o ile to pierwsze posluzy do roku, moze dwoch, o tyle to drugie co najmniej do 4 lat (moj Michal ciagle przy nim rysuje i jak chce karmic Marka to musze od niego "pozyczac")

reklama
Misia wczoraj pierwszy raz sama, bez mojej pomocy, przekręciła się na brzuch, a potem na plecki! I tak kilka razy.
A dzisiaj przyjechałyśmy do rodziców. Mąż w weekend pracuje i powiedział, że mamy tu siedzieć jak najdłużej to oszczędzimy na gazie ;D ;D

Goga dzięki za podpowiedz, ale swoja drogą to szkoda, bo bardzo mi się podoba, no ale nic pewnie tez bedziemy musieli sie zdecydować na ktoreś z tych drewnianych bo chyba posłużą najdłużej i sa najbardziej funkcjonalne :)

hej !!
a mnie wywiło do taty i siedze sobie tu do niedzieli i naskrobałyście tyle ze nie poczytałam wszystkiego jak wroce to nadrobie !!

rozglądałam sie dzis za fotelikiem i tak są dwa co mi sie podobają roemer king plus (9-18kg) i casualplus (9-25kg) i kosztuja ok 700zł ::) zastanawiałam sie jeszcze nad Rammati (9-18) on kosztuje ok 300zł ale taki lichszy jest i sama nie wiem co robic bo 700zł to troch kasy ale z drugiej str chodzi o bezpieczeństwo dziecka POMOCY!!! nie wiem który ! poradzcie coś !!

A ja darowałam sobie to wychodzenie bo jednak wiatr wieje, tata jutro przyjedzie po mnie to o aptekę zachaczę a z jedzeniem jakoś sobie poradzę.
A w domu wieje mi przez okno balkonowe a mała leży w tym pokoju na podłodze :mad:. Osłoniłam wszystko kocami, jak się obudzi powinno być ok, w pokoju jest ciepło tylko ta podłoga.

Justyna taki do 25 kg starczy na dłużej i pewnie nie trzeba będzie kupować już takiego podwyższenia powyżej 18 kg, więc może warto teraz zapłacić więcej.
Gdzieś widziałam stronę z testami fotelików, czy któraś z dziewczyn go nie podawała?

dziewczyny mam pytanie, Majka tak trze sobie nóżką o nóżkę, najbardziej tp paluszkami o pietę, albo piętami o siebie, to normalne ??? ja już mam schiza :(

justyna ja myśle że jak fotelik ma atest to może tylko wydawać się lichszy, sprawdź czy maja atesty, ja zawsze na to patrzę ;)

Marysia też tak pociera, piętka o piętkę jak leży na brzuszku, ale sądziłam że mogłoby to być coś nieprawidłowego.

reklama
Do góry