Mailen to pierwsze jest TYLKO do karmienia. Moi sąsiedzi takie maja. Jest fajniejsze dla mlodszych dzieci bo ma szelki takie jak w fotelikach samochodowych. To drugie ma tylko paseczek miedzy nozkami zeby maluch sie nie wysliznal. Ale o ile to pierwsze posluzy do roku, moze dwoch, o tyle to drugie co najmniej do 4 lat (moj Michal ciagle przy nim rysuje i jak chce karmic Marka to musze od niego "pozyczac")
reklama
Ż
żużaczek
Gość
czytałam, że dzieci moga byc i na jabłko uczulone
arabella
Mamy październikowe 2007
Misia wczoraj pierwszy raz sama, bez mojej pomocy, przekręciła się na brzuch, a potem na plecki! I tak kilka razy.
A dzisiaj przyjechałyśmy do rodziców. Mąż w weekend pracuje i powiedział, że mamy tu siedzieć jak najdłużej to oszczędzimy na gazie ;D ;D
A dzisiaj przyjechałyśmy do rodziców. Mąż w weekend pracuje i powiedział, że mamy tu siedzieć jak najdłużej to oszczędzimy na gazie ;D ;D
justyna
Fanka BB :)
hej !!
a mnie wywiło do taty i siedze sobie tu do niedzieli i naskrobałyście tyle ze nie poczytałam wszystkiego jak wroce to nadrobie !!
rozglądałam sie dzis za fotelikiem i tak są dwa co mi sie podobają roemer king plus (9-18kg) i casualplus (9-25kg) i kosztuja ok 700zł : zastanawiałam sie jeszcze nad Rammati (9-18) on kosztuje ok 300zł ale taki lichszy jest i sama nie wiem co robic bo 700zł to troch kasy ale z drugiej str chodzi o bezpieczeństwo dziecka POMOCY!!! nie wiem który ! poradzcie coś !!
a mnie wywiło do taty i siedze sobie tu do niedzieli i naskrobałyście tyle ze nie poczytałam wszystkiego jak wroce to nadrobie !!
rozglądałam sie dzis za fotelikiem i tak są dwa co mi sie podobają roemer king plus (9-18kg) i casualplus (9-25kg) i kosztuja ok 700zł : zastanawiałam sie jeszcze nad Rammati (9-18) on kosztuje ok 300zł ale taki lichszy jest i sama nie wiem co robic bo 700zł to troch kasy ale z drugiej str chodzi o bezpieczeństwo dziecka POMOCY!!! nie wiem który ! poradzcie coś !!
agata806
Fan(ka)
A ja darowałam sobie to wychodzenie bo jednak wiatr wieje, tata jutro przyjedzie po mnie to o aptekę zachaczę a z jedzeniem jakoś sobie poradzę.
A w domu wieje mi przez okno balkonowe a mała leży w tym pokoju na podłodze . Osłoniłam wszystko kocami, jak się obudzi powinno być ok, w pokoju jest ciepło tylko ta podłoga.
A w domu wieje mi przez okno balkonowe a mała leży w tym pokoju na podłodze . Osłoniłam wszystko kocami, jak się obudzi powinno być ok, w pokoju jest ciepło tylko ta podłoga.
agata806
Fan(ka)
Justyna taki do 25 kg starczy na dłużej i pewnie nie trzeba będzie kupować już takiego podwyższenia powyżej 18 kg, więc może warto teraz zapłacić więcej.
Gdzieś widziałam stronę z testami fotelików, czy któraś z dziewczyn go nie podawała?
Gdzieś widziałam stronę z testami fotelików, czy któraś z dziewczyn go nie podawała?
gaga
uzależniona
dziewczyny mam pytanie, Majka tak trze sobie nóżką o nóżkę, najbardziej tp paluszkami o pietę, albo piętami o siebie, to normalne ??? ja już mam schiza
justyna ja myśle że jak fotelik ma atest to może tylko wydawać się lichszy, sprawdź czy maja atesty, ja zawsze na to patrzę
justyna ja myśle że jak fotelik ma atest to może tylko wydawać się lichszy, sprawdź czy maja atesty, ja zawsze na to patrzę
reklama