reklama
Ja jestem jeszcze młodsza, bo rocznik 80
Moje małe chociaż nie wiem ile ważą, ale przypuszcam, że mniej niż Majeczka. My podwoiłyśmy masę urodzeniową na przełomie 4/5 miesiąca. Ale z tego co wiem z każdym dzieckiem jest inaczej.
Anda, moje małe zjadają mniej. U nas taki schemat wygląda tak:
6 - 150 ml mleko
9-10 - 150 ml mleko + kaszka ( czasami daję im łyżeczką i jakiś owoc, ale najczęściej butla)
13 - zupka ( cały słoiczek)
16 - 150 ml mleko
18 - deserek ( pół słoiczka lub kubeczek)
20.30 - 150 ml mleko z kleikiem ryżowym
Więc wychodzi sporo mniej. A mimo to rosną.
Moje małe chociaż nie wiem ile ważą, ale przypuszcam, że mniej niż Majeczka. My podwoiłyśmy masę urodzeniową na przełomie 4/5 miesiąca. Ale z tego co wiem z każdym dzieckiem jest inaczej.
Anda, moje małe zjadają mniej. U nas taki schemat wygląda tak:
6 - 150 ml mleko
9-10 - 150 ml mleko + kaszka ( czasami daję im łyżeczką i jakiś owoc, ale najczęściej butla)
13 - zupka ( cały słoiczek)
16 - 150 ml mleko
18 - deserek ( pół słoiczka lub kubeczek)
20.30 - 150 ml mleko z kleikiem ryżowym
Więc wychodzi sporo mniej. A mimo to rosną.
anikawi
Fanka BB :)
Jedziemy na tydzień do Grudziądza, aby Adam napisał magisterkę w spokoju,
Żużaczku najlepsze życzenia imieninowe składam już dziś, bo nie wiem czy będę mogła wpadać na BB
straszne pustki tu dziś i wkońcu nie wiem co z tym basenem ale zaryzykuje i popływam sobie troszkę, trzymajcie się laski :-*
Żużaczku najlepsze życzenia imieninowe składam już dziś, bo nie wiem czy będę mogła wpadać na BB
straszne pustki tu dziś i wkońcu nie wiem co z tym basenem ale zaryzykuje i popływam sobie troszkę, trzymajcie się laski :-*
agata806
Fan(ka)
Anikawi chyba można, nie wiem czemu miałabyś nie popływać. My zamierzamy iść z małą na basen więc nie omieszkam i popływam chwilę w samotności .
Moje dziecie usnęło. Mąż usypiał się poddał - cyt: tobie idzie lepiej i szybciej a ja muszę się spakować . Ręce opadają. A jak będzie się pakował to pewnie mała się obudzi, bo szafę mamy w jej pokoju .
Moje dziecie usnęło. Mąż usypiał się poddał - cyt: tobie idzie lepiej i szybciej a ja muszę się spakować . Ręce opadają. A jak będzie się pakował to pewnie mała się obudzi, bo szafę mamy w jej pokoju .
nenar
Fan(ka)
Ja jestem z 76.
Mam znajomych którzy córeczce mającej 5 miesięcy wszystko daja do jedzenia i się dziwią czemu ma wypryski na twarzy???
Próbowałam z nimi rozmawiać ale .... szkoda słów...
Aha daja małej mleko prosto od krowy!!!
Mam znajomych którzy córeczce mającej 5 miesięcy wszystko daja do jedzenia i się dziwią czemu ma wypryski na twarzy???
Próbowałam z nimi rozmawiać ale .... szkoda słów...
Aha daja małej mleko prosto od krowy!!!
nenar
Fan(ka)
Całusy dla Marka i Roksany :laugh:
Żużaczku ja miałam podobne przejścia z Martą tak jak Ty z Boguchą, znalazłam cię na wątku dla dzieci urodzonych z niedotleniemiem
Żużaczku ja miałam podobne przejścia z Martą tak jak Ty z Boguchą, znalazłam cię na wątku dla dzieci urodzonych z niedotleniemiem
reklama
Ż
żużaczek
Gość
.... ;D ;D ;D ;D... pewnie... Żużaczkowa dupa taka stara, ze wszytski inne sie ciesza...a to gratka ;D ;D ;D ;D ;Danikawi pisze:no ja myślałam ze taka stara dupa jestem a tu taka niespodzianka,
to ja przy was jak przedszkolak - grudzień 75 ;D
nenar wole nawet nie wspominac... . Dla tego wlasnie tak byłam za cc.
Witkowi znowu sie policzki zaczerwieniły. chyba od wczorajszego soku grapefruitowego (tak sie pisze??)
Kurcze, cos miałam wam napisac i zapomniałam
anika bardzo wielkie dzieki za zyczonka
....aaaaa..... wicie ze mamy sople wewnatrz mieszkania na oknie? ;D ;D