reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

cóż.... a potem dorosli sie dziwia czemu im cholesterol skacze....

Ja te majtasy chyba zamowie dla tomka na urodziny. On w bokserkach chodzi...
Wogóle to z datami strasznie dynamiczny pocztek roku mamy.
Juz mam skompletowane menu na sobotnie imieninki... jutro pieke szrlotke na kruchym ciescie z beza na wierzchu, babcia zrobi stefankę a mnie w sobote czekaja jeszcze 3 sałatki. Dla dzieciaków nakupiłam ciastek, słonych badziewi i takich tam, bo i tak będa szlec w pokoju Boguchy to tylko by ciacha w dywan wdeptały. ;)

reklama
gaga tak trzymac, najwazniejsze zebys miala dobre samopoczucie bo dziecko wszystko wyczuwa

jesli chodzi o walentynki to nie mam pojecia jaki prezent kupie ale ochraniacze mi sie podobaja ;D

dzieki dziewczyny za info, to nie bede jej zmieniac tego mleka, widac tez przechodzi spadek apetytu :)

oj moja Hania dzis daje do wiwatu musze konczyc

Tesciowa do swoich wnuczków (jednego "rodzonego" a drugiego "przyszywanego" z teneryf (czy teneryfów??) dzwoni codziennie... zabuli za telefon jak za zborze bo zawsze musi wysłuchac jak Witek sie odgraża.

Jołki połki... kurczak mi sie pali w piekarniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zuzaczek ty pisz co wiesz nie ważne czy pytamy ;D pisz do danego miesiąca, może załóż wątek osobny, teraz czekamy na wiadomości dla 6-miesięczniaków co nas może czekać ??? ja chętnie poczytam co piszesz, bo mądra z ciebie kobitka

Mailen - ja właśnie w Ministerswie Finansów pracuję i na bank są te oceny, kadry bardzo tego pilnują. Sama taką wypełniałam ale ja to robiłam z chłopakiem, którego oceniałam może brat nie był włączony tylko dostanie ją jak będzie gotowa. To jest obowiązek ustawowy dla urzędników mianowanych.

A moje dziecie nie chce dzisiaj jeść, do tej pory zjadła 250 ml mleka i porcję kaszki. Zobaczymy może teraz uda mi się coś wcisnąć.

reklama
agata Ty tez w Ministerstwie Finansów no to nieźle....to ja tego swojego brothera przycisne ;D chociaz jak widze mąż słowiczka chętny do pomocy i nawet sobie ucinamy pogawedki z panem słowiczkiem na gg ;D
Agata to moze Ty sie nawet znasz z moim bratem....chociaz ministerstwo duże ;)

Do góry