reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

ja mam zaraz urodziny męza... chyba mu Geriavit kupię ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

oczywiscie żart... ale tez zero pomyslów. chcailam mu kupic skladanke na cd dla kierowców ale nigdzie nie ma :mad:

My pare lat temu własnie na Walentynki bylismy na Władcy Pierscieni, siedzielismy w ostatnim rzedzie i cały czas sie migdalilismy ;)

reklama
Gaga niezły ten prezent na Walentynki ;D to się uśmiałam, ja nie mam jeszcze żadnego pomysłu na prezent, ale z tego co wiem moj męzulo planuje jakąs niespodziankę i pytał czy dałoby radę jakbyśmy nie wrócili na noc a mały bo został z babcia....nie wiem co on planuje, ale to i tak nie realne, bo nie obarcze mamy na cała noc, co innego jakby mały przesypiał całą noc,ale on przeciez potrafi budzic sie co godzina wiec to raczej odpada bo mi sie mamusia zameczy i jeszcze dodaatkowo wstawac i robic po nocy mleko...o nie, ja to wyciagam cyca i juz, nawet jesli jest to konieczne co godzine.
Chyba to miał być jakas nocka w hotelu...tak sie domyslam ;D ale ja sie boje takich romantycznosci bo jeszcze sie zapomnimy i......Olek bedzie miał siostre...o nie nie nie i długo długo nie!!!!! :p A ja koniecznie w Walentynki chcialabym isc do kina na ten polski film co jutro wchodzi do kin z Zakościelnym "Tylko mnie kochaj" czy jakos tak ;)Kino, kolacyjka...no a ten hotel to chyba trzeba sobie na razie darować ::)

A co do urodzin to Goga i Gagi tescio urodzili się chyba tego samego dnia co moj Olek czyli 24 sierpnia :p

Właśnie wróciłam z forum lipcówek i przeczytałam o 9 miesięcznym chłopcu ,który ważył 16 kg a jego genialna mama dawałamu czekoladowy batonik nie mam ssłów ::) ::)
Gaga ile waży twoja dziewuszka?

Moja Julka dzisiaj znowu zrobiła strajk głodowy od 5 rano do 14 niiiiic a ja mimo wiatru poszłam z nią na spacer i jak wróciliśmy to w końcu łaskawie zjadła 130 ml mleczka tego następnego a teraz śpi chechlusia jedna.
I teraz wiem skąd ten brak apetytu na przełomie 5 miesiąca Żużaczku nie mogłaś tego wcześniej napisać??????

żużaczek, cieszę się, że jesteśmy prawie rówieśnicami. przypomniało mi się, że chyba Monika jest jeszcze mój rocznik, więc nie jest tak źle...
O prezencie na walentynki jeszcze nie myślałam. Dobrze, że macie tyle pomysłów. Gaga, ocieplacze niezłe. ;D
Domicela - mój bratanek ma 9,5 miesiąca  i moja bratowa też daje mu wszystko, łącznie z rybką, czekoladką. I mówi, że jemu nic nie jest i on nie ma żadnej alergii, a przecież ona mu daje tylko troszeczkę.  I żadne tłumaczenie nie pomaga. Ręce opadają...

reklama
agata z tego co czytam to chyba pracujesz w jakims poważnym państwowym urzędzie. Mój brat jest urzędnikiem państwowym mianowanym w Ministerstwie Finansów, ale nie mówił nic żeby mieli tam oceny okresowe ??? ???Chyba ze jest z niego łobuz i nie chce sie przyznac i mi pomóc :mad:

Do góry