reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Dzięki żużaczku.
Włąśnie miałam pytać jak tam te mrozisko u Ciebie. Słyszalam też, że porządnie wieje...

Usg nerek miał robione w 4 tygodniu jak wykluczaliśmy przewężenie oddźwiernika. Nie wiem, czy robić jescze raz??? Czy coś mogło się narobić od tego czasu??
Zatwardzeń nie ma ale raczej problemy z wypróżnieniem. ciężko mu to idzie...
Przyznam, ze zaczynam być szczęśliwa jak on zaśnie w ciągu dnia i mam trochę spokoju. Taka jestem wyrodna matka...

reklama
Słowiczku, a może faktycznie tak jak Gaga mówi Łukasz nie jest jeszcze gotowy na inne jedzonko... Tak mnie oświeciło, że Michał taki był!! Tak samo reagował na próby rozszerzania diety. I nasza lekarka kazała dać mu spokój. I ja mu nic poza mlekiem nie podawałam aż do skończenia ÓSMEGO miesiąca. I potem te chlusty i wymioty zniknęły jak ręką odjął. A swoją drogą badania zrób

Domicela, studiowałam polonistykę. Skończyłam w 1998. Potem jeszcze podyplomowe edytorskie (2000-2002). Jestem rocznik '74. Mieszkałam na Piątkowie, potem dwa lata w Zbychu i ostatnie dwa w Jowicie na Kaponierze

Wszystkiego najlepszego dla Mareczka i Roksanki:) Całuski od dziewczynek :-* :-* :-*

Słowiczku, trzymaj się. Jesteśmy z Tobą. I tak jak mówią dziewczyny, zrób te dodatkowe badania. Ucałuj od nas Łukaszka :-*

Witam
CAŁUSKI DLA SOLENIZANTÓW
Słowiczku miałam to samo z tymi okropnymi ulewaniami.Bianka jak była na cycu to tez bardzo ulewała,co chwile była cała mokra,przebierałam ja z 5 razy dziennie.Jak miała 4 miesiace przeszłam na bebilon pepti( w smaku troche lepszy niz nutramigen ale i tak wstretny)no i teraz jest lepiej.Mleko zageszczam jej kleikiem ryzowym i butle zawsze podaje przed spaniem(bo jak sie bardzo wierzga to sie jej bardziej ulewa).Jak wstanie to dostaje zupke albo deser.Powiem ci ze teraz zdaza sie jej bardzo rzadko ulac a tez z niej chlustało.
Gaga ciesze sie ze z mała lepiej.
Moja Bianka dostała w nocy 38 goraczki.Leje jej sie z nosa woda.Pół nocy nie spała bo ja meczył ten wredny katar.Marudna jak cholera.DZIEWCZYNY kiedy skoncza sie te choróbska???

reklama
Domicela, ja podawała po trochu, tzn. jednego dnia raz, drugiego dnia dwa razy i tak codziennie zwiększałam, aż wszytskie posiłki zajęłam następnym mlekiem. Lepiej w ten sposób, bo zawsze widzisz czy coś się dzieje. U mnie naprzykład pojawił się problem z ulewaniem i musiałam zmienić mleko na inne.

Do góry