reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

a ja sie opalac nie moge :(, mam bardzo jasna karnacje i duzo znamion na skorze
kiedys nawet zaczelam chodzic na solarium ale mialam paranoje ze cos mi sie z tymi znamionami robi :(
takze ja na sloneczko filtr 20 lub 30 i tyle... a tak chcialabym byc ladnie opalona... pozostaje samoopalacz ;D
no ale na poprawe humoru ide w przyszlym tygodniu do fryzjera i kosmetyczki :laugh:

reklama
słowiczku zalezy czego szukasz czy tanio czy żeby dzieci miały zielono , ja mieszkam niedaleko Malty więc mam gdzie chodzic ,polecam Piątkowo i Rataje ale nie wszystkie osiedla bo najgorsza sławą cieszy się piastowsk ie Julia mi też pisze kurcze

Domicela, zależy mi na jednym i drugim. Choć za wynajem możemy wydać około 1000 zł.( +/- 200zł) Szukamy 3- pokojowego mieszkania, około 60 mk. No i chciałabym, żeby było gdzie wyjść z dziećmi.
A Ty na jakiej dzielnicy mieszkasz??

Atol, jak będę się przeprowadzać to z Żar.( lubuskie).
Kurcze, to już będzie szóste miejsce, gdzie będziemy mieszkać a 4 miejscowość, w ciągu 3 i pół letniego stażu małżeńskiego...

sto lat sto lat maluszki solenizantowe :-* :-* :-* :-* :-*

a mnie na solarium nic nie łapie, jak chodziłam przed ślubem to nic a nic, dopiero jak słonko przygrzało to sie opaliłam

u nas z kupkami lepiej, tak zatwardziliśmy Majke że po południu musiałam jej dac jabłuszko :), ale jest ok, na razie biegunka poszła precz, a dziś idziemy do lekarza

gaga to super, leki poszly precz to i brzuszek sie uspokoil :)

slowiczku to ty globtroterka jestes :), a to rozumiem przez prace meza tak podrozujecie?

a ja mam dzis akcje z Hania jak arabella ze swoja Michalinka, obudzila sie rano okolo 7 i do tej pory a ni mysli spac i juz nie wiem cos sie jej poprzestawialo czy mi dziecko podmienili? Rano co prawda nie zajarzylam ze kupasona strzelila i tak sie bidula krecila i krecila a ja nic tylko jej tlumacze Hania spij juz bo mama chce zjesc iumyc sie, a oona tak na mnie patrzy z wyrzutem " oj ty glupia babo pampera mi zmien ;D"

no widzisz Gaga powoli i się wszystko unormuje teraz będziesz walczyć z zaparciami ;D ;D ;D ;D
Słowiczku gdybym to ja miała wybierać to wybrałabym albo przy Cytadeli czyli dzielnica Winogrady ,są nowe bloki na Garbarach to też niedaleko Cytadeli i Warty ale to blisko centrum i nie wiem jak z cena albo blisko Malty tam też są osiedla nowych bloków albo koniec Piatkowa bo tam jest las.
Ja mieszkam na Ratajach ale na samym końcu na Chartowie przy Ikei i M1 i przy Lechu, fajne osiedle bo w środku osiedla jest boisko do gry w nogę z podgrzewaną murawą , boisko do kosza, kort tenisowy dla każdego otwartycały czas ,mnóstwo ławeczek kilka placów zabaw kilka górek na sanki, przedszkole
jakby coś to daj znać pomogę Ci

reklama
Tak, tak, to wszystko przez pracę mężowego... ;D ;D ;D
Ale uważam, ze dopuki dzieci nie mają obowiązku szkoły to nawet za granicę możemy wyjechać. Choć teraz też jest taka opcja brana pod uwagę...

Domicela dziękuję. Jak tylko wszystko pójdzie tak jak trzeba to napewno poproszę Cię o pomoc.

Do góry