reklama
anecik
Majowe mamy'09
hej!!!
No jakoś tak od początku z Wami jestem!!! UZALEŻNIONA!!!!
No jakoś tak od początku z Wami jestem!!! UZALEŻNIONA!!!!
anecik
Majowe mamy'09
hej!!
Słowiczku mój Tomuś miał po razowcu kolki, może lepiej bułeczki jedz.
Gaga uważaj z kaszkami!! Może lepiej takie np od 4 miesiąca z malinami z bobovity.
Słowiczku mój Tomuś miał po razowcu kolki, może lepiej bułeczki jedz.
Gaga uważaj z kaszkami!! Może lepiej takie np od 4 miesiąca z malinami z bobovity.
gaga
uzależniona
wiecie co ta kaszka to tak samo jak te z bobovity, ale sie wstrzymam, jak coś to będzie na później, w takim razie zostaję przy samej marchewce, ewentualnie zakupię marchwianke hippa, to co e-mama polecała, no i ta kaszkę sinlac, czy jakoś tak, no i dieta a ja do diet sie nie nadaje
Wiecie co dopiero teraz nadrabiam wątki sierpniowe i odkryłam ,ze mnóstwo mam powypadało z forum tzn były przez chwile i koniec ale faktycznie Anecik i Słowiczek to weteranki Gaga ty jesteś z Krakowa trzymaj się w nocy ma być -16
Żużaczek skąd ta nazwa Żużaczek?hmmmmm oryginalne bardzo
Żużaczek skąd ta nazwa Żużaczek?hmmmmm oryginalne bardzo
Ż
żużaczek
Gość
haha... zastanawiałam sie, kiedy mnie w końcu spytacie o ŻUZACZKA... z pół roku to trwało ;D ;D
Otóz,pochodzenie zuzaczka wyjasniam.
Kiedys mój umiłowany opowiedzial mi następujący kawał:
rzecz dzieje sie w przedziale kolejowym.
Jedzie nim dwóch facetów. jeden z nich trzyma na kolanach zamknieta walizkę. Siedzi z ta walizką, je kanapki i co róz uchyla odrobine wieko i wrzyca do tej walizki kawałki chlebka, kiełbaski, jajeczka....
W końcu współpasazer pyta:
-Panie, a co pan tak wrzuca to jedzenie do walizki?
A tamten odpowiada, ze ma tam swoje zwierzadko. No to gosć dopytuje:
-a jakie zwierządko??
-Żużaczka
- A co to jest zużaczek??
- No takie sliczne zwierzadko, ma uszki, pyszczek, cztery łapki.... no sliczny jest.
Facet bardzo się zaciekawił bo nigdy zużaczka nie widział i prosi, zeby ten mu go pokazał. Facet otwiera walizkę a w srodku siedzi ŻUŻACZEK
NO TO JUZ WIECIE CO TO JEST ZUZACZEK ;D ;D ;D ;D ;D
Otóz,pochodzenie zuzaczka wyjasniam.
Kiedys mój umiłowany opowiedzial mi następujący kawał:
rzecz dzieje sie w przedziale kolejowym.
Jedzie nim dwóch facetów. jeden z nich trzyma na kolanach zamknieta walizkę. Siedzi z ta walizką, je kanapki i co róz uchyla odrobine wieko i wrzyca do tej walizki kawałki chlebka, kiełbaski, jajeczka....
W końcu współpasazer pyta:
-Panie, a co pan tak wrzuca to jedzenie do walizki?
A tamten odpowiada, ze ma tam swoje zwierzadko. No to gosć dopytuje:
-a jakie zwierządko??
-Żużaczka
- A co to jest zużaczek??
- No takie sliczne zwierzadko, ma uszki, pyszczek, cztery łapki.... no sliczny jest.
Facet bardzo się zaciekawił bo nigdy zużaczka nie widział i prosi, zeby ten mu go pokazał. Facet otwiera walizkę a w srodku siedzi ŻUŻACZEK
NO TO JUZ WIECIE CO TO JEST ZUZACZEK ;D ;D ;D ;D ;D
reklama
Ż
żużaczek
Gość
hurra gaga no i udało się. Tam na dole, to jest stronka naszej rodzinki. nie wszytsko jeszcze działa... np. ksiega gosci cos sie sch.... ale sa zdjatka