reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Gaga po biseptolu Majeczka moze mieć wysypke i tez moze kupki zakłocić !!!

No ja Anecika właśnie pamiętam z pierwszych wizyt tu no i jeszcze Słowiczka bo reszta starych sierpnióweczek sie wykruszyła !!!

reklama
wiecie co ta kaszka to tak samo jak te z bobovity, ale sie wstrzymam, jak coś to będzie na później, w takim razie zostaję przy samej marchewce, ewentualnie zakupię marchwianke hippa, to co e-mama polecała, no i ta kaszkę sinlac, czy jakoś tak, no i dieta :( a ja do diet sie nie nadaje

Wiecie co dopiero teraz nadrabiam wątki sierpniowe i odkryłam ,ze mnóstwo mam powypadało z forum tzn były przez chwile i koniec ale faktycznie Anecik i Słowiczek to weteranki :DGaga ty jesteś z Krakowa trzymaj się w nocy ma być -16
Żużaczek skąd ta nazwa Żużaczek?hmmmmm oryginalne bardzo

jego mać taka zimnica, a ja to zmarzluch taki

wiecie co trochę do przodu, marchewka ja troszkę zatwardziła ;) jutro też jej dam dwa razy w małych porcjach :)

Gaga, z tych puree jest jeszcze ziemniak z dynią. Moje dziewczyny bardzo chętnie to jedzą jak do tego dadam im np. zupkę jarzynową, albo marchewkę. A to wychodzi konsystencji kaszki.

haha... zastanawiałam sie, kiedy mnie w końcu spytacie o ŻUZACZKA... z pół roku to trwało ;D ;D

Otóz,pochodzenie zuzaczka wyjasniam.
Kiedys mój umiłowany opowiedzial mi następujący kawał:

rzecz dzieje sie w przedziale kolejowym.
Jedzie nim dwóch facetów. jeden z nich trzyma na kolanach zamknieta walizkę. Siedzi z ta walizką, je kanapki i co róz uchyla odrobine wieko i wrzyca do tej walizki kawałki chlebka, kiełbaski, jajeczka....
W końcu współpasazer pyta:
-Panie, a co pan tak wrzuca to jedzenie do walizki?
A tamten odpowiada, ze ma tam swoje zwierzadko. No to gosć dopytuje:
-a jakie zwierządko??
-Żużaczka
- A co to jest zużaczek??
- No takie sliczne zwierzadko, ma uszki, pyszczek, cztery łapki.... no sliczny jest.
Facet bardzo się zaciekawił bo nigdy zużaczka nie widział i prosi, zeby ten mu go pokazał. Facet otwiera walizkę a w srodku siedzi ŻUŻACZEK

NO TO JUZ WIECIE CO TO JEST ZUZACZEK ;D ;D ;D ;D ;D

hehe dobre ;D
marta to drugie puree też zakupiłam ale czekam co lekarz powie, jak da zielone światło to wtedy będe prubować

reklama
hurra gaga no i udało się. Tam na dole, to jest stronka naszej rodzinki. nie wszytsko jeszcze działa... np. ksiega gosci cos sie sch.... ale sa zdjatka

Do góry