reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
a ja głodna ciagle jestem... chyab zaraz podezre kaszke Witka....
a nagrywarka jeszcze nie przyszła :mad:

a ja wlasnie kur....... zamiast diety to wpieprzam dźem papaja i marakuja nie umiem diety trzymać no nie umiem

hej !!!
wziełam przykłada z Gagi i jak mała teraz stekac zaczeła to nie cycek tyle meżus poszedł i ją uspokoił i spi dalej !!!

Żużaczek to mówisz ze taki śliczny zwierzaczek z Ciebie, to męzuś Cie w walizce trzyma ?? a ja osioł myslałam ze to od nazwiska  ;D  ja taka nieoryginalna z tym nickiem moim

justyna buhahaha... a wiesz, nawet fajnie by się było nazywac Agnieszka Żużaczek ;D ;D
... mała jestem to sie do walizki mieszczę.... dupsko tylko teraz ma problemy przestrzenne ;)

dziewczyny jeszcze a propos rzadkich kupek to mozna sprbowac Enterol kapsulki albo saszetki lub smecta, moze pomoze :) bo dieta papaja i marakuja to chyba niekoniecznie ;)

Cześć dziewojki.  ;DJakoś mi tak dzień dziś zleciał. Rano do pracy wstawać mi się nie chciało, w samochodzie termometr pokazal -13, ręce niemalże przymarzły mi do kierownicy, dobrze, że do pracy mam tylko ok.1 km.
Po pracy pojechaliśmy z Arturem do ortodonty, a tam kolejka ,  :mad: :mad:jak nigdy, Nie czekaliśmy tylko udaliśmy się na jedzonko i gdy wróciliśmy to kolejki już nie było i od razu weszliśmy. Po powrocie (a była już 16 godzina) zajęłam się malutką.
Chyba zacznę ją przestawiać na wcześniejsze spanko. Dziś pierwszy raz, zobaczymy, jak to się sprawdzi w nocy. Wykąpałam ją już przed 20, potem mleko i spanko,a ja w spokoju obejrzałam M jakmiłość, po filmie się przebudziła, dostała herbatki i jak na razie śpi .Zobaczymy, jak będzie dalej.
justynka co to na katar, o czym pisałaś? jakieś krople, bez recepty można kupić ? Napisz coś więcej.

W jednej z gazet dziecięcych zobaczyłam świetną rzecz : suszarka do butelek i smoczków , akurat to było aventu. Dosłownie czegoś takiego szukam. Niestey w całym internecie nie mogę znaleźć tego produktu ,by móc go kupić, czy chociaż zorientować się ile kosztuje. To jest super sprawa, ciągle te butelki i się wywracają :mad:a tak by sobie na wypustkach wisiały. Może widziałyście gdzieś i wiecie gdzie to mogę kupić????????

reklama
Do góry