reklama
Ż
żużaczek
Gość
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
a ja głodna ciagle jestem... chyab zaraz podezre kaszke Witka....
a nagrywarka jeszcze nie przyszła
a ja głodna ciagle jestem... chyab zaraz podezre kaszke Witka....
a nagrywarka jeszcze nie przyszła
Ż
żużaczek
Gość
oj... ty niedobra , nie mozna tak. Ja tych dżemów jeszcze nawet nie jadłam.
justyna
Fanka BB :)
hej !!!
wziełam przykłada z Gagi i jak mała teraz stekac zaczeła to nie cycek tyle meżus poszedł i ją uspokoił i spi dalej !!!
Żużaczek to mówisz ze taki śliczny zwierzaczek z Ciebie, to męzuś Cie w walizce trzyma ?? a ja osioł myslałam ze to od nazwiska ;D ja taka nieoryginalna z tym nickiem moim
wziełam przykłada z Gagi i jak mała teraz stekac zaczeła to nie cycek tyle meżus poszedł i ją uspokoił i spi dalej !!!
Żużaczek to mówisz ze taki śliczny zwierzaczek z Ciebie, to męzuś Cie w walizce trzyma ?? a ja osioł myslałam ze to od nazwiska ;D ja taka nieoryginalna z tym nickiem moim
Ż
żużaczek
Gość
justyna buhahaha... a wiesz, nawet fajnie by się było nazywac Agnieszka Żużaczek ;D ;D
... mała jestem to sie do walizki mieszczę.... dupsko tylko teraz ma problemy przestrzenne
... mała jestem to sie do walizki mieszczę.... dupsko tylko teraz ma problemy przestrzenne
anda55
Cześć dziewojki. ;DJakoś mi tak dzień dziś zleciał. Rano do pracy wstawać mi się nie chciało, w samochodzie termometr pokazal -13, ręce niemalże przymarzły mi do kierownicy, dobrze, że do pracy mam tylko ok.1 km.
Po pracy pojechaliśmy z Arturem do ortodonty, a tam kolejka , jak nigdy, Nie czekaliśmy tylko udaliśmy się na jedzonko i gdy wróciliśmy to kolejki już nie było i od razu weszliśmy. Po powrocie (a była już 16 godzina) zajęłam się malutką.
Chyba zacznę ją przestawiać na wcześniejsze spanko. Dziś pierwszy raz, zobaczymy, jak to się sprawdzi w nocy. Wykąpałam ją już przed 20, potem mleko i spanko,a ja w spokoju obejrzałam M jakmiłość, po filmie się przebudziła, dostała herbatki i jak na razie śpi .Zobaczymy, jak będzie dalej.
justynka co to na katar, o czym pisałaś? jakieś krople, bez recepty można kupić ? Napisz coś więcej.
Po pracy pojechaliśmy z Arturem do ortodonty, a tam kolejka , jak nigdy, Nie czekaliśmy tylko udaliśmy się na jedzonko i gdy wróciliśmy to kolejki już nie było i od razu weszliśmy. Po powrocie (a była już 16 godzina) zajęłam się malutką.
Chyba zacznę ją przestawiać na wcześniejsze spanko. Dziś pierwszy raz, zobaczymy, jak to się sprawdzi w nocy. Wykąpałam ją już przed 20, potem mleko i spanko,a ja w spokoju obejrzałam M jakmiłość, po filmie się przebudziła, dostała herbatki i jak na razie śpi .Zobaczymy, jak będzie dalej.
justynka co to na katar, o czym pisałaś? jakieś krople, bez recepty można kupić ? Napisz coś więcej.
anda55
W jednej z gazet dziecięcych zobaczyłam świetną rzecz : suszarka do butelek i smoczków , akurat to było aventu. Dosłownie czegoś takiego szukam. Niestey w całym internecie nie mogę znaleźć tego produktu ,by móc go kupić, czy chociaż zorientować się ile kosztuje. To jest super sprawa, ciągle te butelki i się wywracają a tak by sobie na wypustkach wisiały. Może widziałyście gdzieś i wiecie gdzie to mogę kupić????????
reklama
Anda, ja też to widziałam i szukam. Ale narazie znalazłam tylko taką:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80692665
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80692665