reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
a ja nawet nie pomyślałam, żeby Bibolka w usteczka całować. Najlepiej lubie w stopki i dupinke ;D. Ale opświruje moją mame i Arka (jego lekarka przyłapała na oblizywaniu smoczka czego  ja nie zauważyłam :o :o :o).
Teraz ogląda "Łabędziem być", może po 2 dziecku zafunduje mi:
nowe cycki
nowy nos
lifting
odsysanie tłuszczu z bioder i ud
plastyke brzycha
wybielenie zębów
doczepianie włosów(jak jeszcze będzie do czego)
a po tym wszystkim to jeszcze tylko nowy mózg ;D ;D ;D

mam do wysłania 2 kody od pampersów, ktoś chyba chciał? Ja zamówiłam tą kaczuszke do kąpieli. I znalazłam jeszcze kupon na dzwoneczki z Tiny Love w którejś gazetce promocyjnej.Jak ktoś ma taką mate jak Klinke to można wysłać kod kreskowy i przysyłają takie potrujne brzęciołk ( na macie jest taki pojedyńczy)i. Ciekawe czy mi przyślą bo moja mata była w stanch kupiona.

słowiczku wiem, efferalgan niestety zostaje wykupany od razu, pozostaje nurofen, tylko że ja ją chcę przetrzymać żeby w nocy jej nie budzić jak będzie miałą gorączkę, a tak jak dam jej koło 23 to do rana dośpi bez gorączki, tylko nie wiem czy dobrze robię zwlekając

Jak nie ma wysokiej (39) to mozesz wstrzymać się. Ja podawałam podobnie. Chyba, że w nocy lub nad ranem będzie gorączka to wtedy podawałam, ale nie przekraczałam podanego czasu. I niestety też miałam raczej czuwanie z termometrem w ręku a później w jego pupie a nie spanie...

gaga najlepiej przetrzymac, bo podniesienie sie cieploty ciała jest naturalna reakcja obronna i szybciej Majka zwalczy chorobę. No tylko trzeba czuwac, zeby nie skoczyła za wysoko. A najwazniejsze, zeby maluszek spał jak nawięcej. Godzina snu daje mu tyle co jedna dawka antybiiotyku.

słowiczku dzięki, ma jakieś 38,4 zrobiłam jej okłądy z letniej wody na czułko i troszkę zelżało, poczekam aż będe się kłądła spać wtedy jej podam,
kurcze fajny ten termometr co dziewczyny podały link, mnie krew zalewa z tym do tyłka jak trzeba pielucę i piżamkę ściagać

zuzaczku no to śpi teraz, za godzinke jej podam, bo na noc boję się że ja zaśpię jak gorączka będzie za wysoka

reklama
Do góry