reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
No właśnie, aby uniknąć tego rozbierania i mierzenia conajmniej 4 minuty w pupie muszę przekabacić mężowego na coś porządnego. A tak poza tym to dzisiaj stukłam kolejny termometr. Więc mam pretekst...

gaga ja mam odobny termometr ale do mierzenia tylko w uchu. Mysle, że ten co był link podany jest lepszy. Ja zawsze jak mierzę to robie 3 pomiary. Nie jest to kłopotliwe, bo trwa sekunde a jestem wtedy pewna, że dobry mam odczyt.

Wiem już co powiem teściówce. Ona zawsze mówi, że to dziecko jest biedne, bo nie dostaje dydka. Jak jeszcze raz tak walnie to jej odpowiem, że biedne to może jest, ale dlatego, że jej jakieś wstrętne bakterie, zarazki i wirusy próbują niektórzy sprzedać przez całowanie w usteczka. I jeszcze dodam, że niedawno w TV mówili, że czrne ząbki u dzieci to skutek całowania przez dorosłych z próchnicą i takie tam. Ale jestem zła!!! Ja sama w usteczka jej nigdy nie całuję, a moja mama to jedynie w nóżki i pupcię. Już zaczynam rozumieć wszystkie kawały o teściowych.

ja też mam ten do ucha i jestem bardzo zadowolona, nie wyobrazam sobie zresztą grzebać w tej malutkiej pupinie czymkolwiek

reklama
słowiczku dzieki :-*
anika sam pomiar jest spoko, małą nawet nie czuje, bawi się wtedy stopasami ;)
ja też małej w usteczka nie całuję tylko w uszko, szyjkę, dupcię, stóki, brzucho, czułko, poliki, w sumie to wszędzie ale nie w usteczka

Do góry