reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Witam wszystkie mamy sierpniowych dzidziusiów
Ja jestem mamą Julki, która urodziła się 25 sierpnia i od jakiegoś czasu zbierałam się żeby coś napisać ale zawsze coś mi przeszkadzało
A jak czytam o tych chorobach dzieciaczków to strasznie współczuję tym mamom bo sama w listopadzie przez to przechodziłam i niestety skończyło się na antybiotyku.A z moją mała ostatnio mam inne problemy:jest tak marudna i tak mędzi przez cały dzień ,chyba to zęby ale nie jestem pewna czy wasze maluszki też tak marudzą???????????
I oczywiście z suwaczkiem coś skopałam...........

reklama
Gaga spokojnej nocy bez temperatury i innych przykrości. Ucałuj Majeczkę (nie w usteczka) ode mnie i Michasi.

Witajcie Domicela i Juleczka
Ja myślałam, że tylko moja Misiula tak marudzi, albo że to normalne a tu widzę, że inni też maja ten problem. rano przez godzinkę jest świetny humorek, a potem zaczyna się "yyyyyy" i coraz głośniej. Najlepiej to nosić albo posadzić przed telewizorem. Niedobrotka jedna

Witamy nowe sierpniówki. U nas też jest tak, godzina spokoju a potem ... krzyk, płacz itp. Ale to wszystko ząbki, dwa na dole już mamy, a idą chyba następne. Szymon tymi ząbkami już się ugryzł aż mu krew z języczka leciała. Ucałowania dla chorych maluszków i życzymy spokojnej nocy ich mamom.

o witam nową maminkę !!!! napisz coś wiecej o sobie

my tez mamy termometr do ucha, i dla pewności mieze w jednym w drugim a czasem powt. jeszcze raz !! Liwcia to taki wierzgacz ze chyba bym tym termometrem nie trafiła  ;)

ooooo ulubiony temat : teściowie  ;D mój ś.p Dziadek jak byłam mała i jakieś ciotki itp próbowały mnie całować to zaraz wrzeszczał " gdzie do dziecka z tym dziobem !!!" strasznie uczulony na to był teraz mój tata tez małej nawet po rączkach nie dotyka, no ALE moj teść to se nie da powiedzieć i czasem całuje ją po rączkach jak Liwcia bije go po buzi, ale nie przegadasz  :mad: Dzis nawet powiedziałam ze widziałam w gazecie zdj dziecka które od dorosłego zaraziło sie opryszczką i makabra cała buzina w bąblach, moze to go ostudzi !!
Arabel dobry pomysł z tym tv albo własnie powiedz o gazecie, bo jak powiesz ze Ty tak myslisz to i tak to nic nie da bo przeca nasze teściowe są mądrzejsze i doświadczone a my głupie kozy  :laugh: powodzenia !! moze założymy kółko : toksyczni teściowie !  ;D

Justyna - jestem pierwsza w klubie toksyczni teściowie. Jestem mężatką od półtora roku, z teściową mam raczej mały kontakt, a już się zapisuję do klubu. Inne hasło teściowej: "Miichalinka to oczy może i ma po mamie ale mądra to jest po ojcu". Albo "Ale masz śliczną sukienkę. Na pewno tatuś ci kupił".

arabela a co ja ma powiedzieć jak ja z nimi mieszkam od 3 lat. I jak to mój braciszek mówi potrafią czasem zorać mi beret ;D ale widze że Twoja to typowy przykład teściowej :) u mnie to teść by sobie mógł ręke podać z Twoją teściową ;D

bajka zaje...... ;D ;D ;D

Anda Liwcia póki co jedynie podczas zastrzyku wrzeszczy ::) ale to tez zalezy kto jej robi ten zastrzyk ostatnio taka fajna pielęgniarka jej zrobiła ze nawet nie płakała a dzis inna była i ryk był niemiłosierny :( A dziecku podać to nie takie proste !!
Nasza pediatra wspomaga własnie homeopatią to normalne leczenie !

reklama
Hejka dziewczyny!!!

Mój Olko wlasnie usnał wiec ja korzystjac z okazji tez spadam, moze bedzie dane mi usnac.....chociaz kto wiem, bo on tez ostatnio jakis marudny, szczegolnie wieczorem,zachowuje sie tak jak za dawnych czasow jak mial kolke....nie wiem co jest prezy sie krzyczy i wogole nie da sie polozyc, nawet jak sie go ma na rączkach to tylko w pionie da sie nosic,nie wiem co jest...czy nie służa mu te eksperymenty, po zaczęłam mu podawać marchewke ze słoika ???

Ja dzis spie sama bo mężula wygoniłam z domu ;) bo go jakies chorubsko złapało a jak sie naczytałam o Waszych małych chorych bidulkach to sie wystraszyłam zeby nam sie Olek nie zaraził i po pracy nie wrocil do domu tylko pojechał do tesciowej ;D

domicela Twoja Julka jest dzien młodsza od mojego Olka, bo do tej pory to chyba Olek był najmłodszy z sierpniowych dzieciaczków :)

gaguś trzymaj sie cieplutko ucałuj swoja mała biduleńkę od nas, Majeczka jest silna dziewczynka wiec i z choróbskiem da sobie rade!!! A Ty nie pierdziel głupot że jestes złą matką, bo dla Twojej córuni jestes najlepsza i najkochansza mamcią na świecie!!! ;D

Dobrej i spokojnej nocki życze Wam wszystkim papa

Do góry