reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

no tak na rozluźnienie

Postępowi rodzice podczas wakacji zabrali małego synka na
plażę nudystów. Mama leży na kocyku, tata poszedł "się przejść", junior
tapla się w grajdołku. Po chwili przybiega do mamy i woła:
- Mamo! Widziałem panie, które miały cycuszki o wiele większe od twoich!
Mama na to:
- Im większe, tym głupsze!
Dziecko poszło się bawić dalej.
Po chwili wraca i melduje:
- Mamo! Widziałem panów, którzy mieli siusiaki o wiele
większe niż tata!
Mama stanowczo:
- Im większe, tym głupsi!
Dziecko wraca do wiaderka i foremek. Po paru minutach jednak przybiega
z kolejnym raportem:
- Mamo! Mamo! A tata to dopiero co rozmawiał z najgłupszą panią, jaką w
życiu widziałem... I im dłużej rozmawiał, tym bardziej głupiał...

reklama
żużaczku dobry pomysł, gaga już trenuje :laugh: :laugh:

karmie piersią więc się za bardzo nie stresuje ale chce mieć już zgowy to ***** bo w ciagu roku choruje na gardło i zatoki około 10 razy i wszystko się kończy atybiotykami, najczęściej bioparoxem albo penicylinami, ileż można???

Choróbska precz! Dzidziole trzymać się!
Ja jestem przypadkiem bez gorączkowym. Raz w ciągu 32 lat miałam gorączke jak mnie jakaś franca dopadła. A tak nawet przy zapaleniu płuc miałam 36,6. Wiem, że to nie dobrze. Ide z psem i jeszcze coś naszrajbuje.

Uff, zasnęła moja Maruda. Ciekawe kiedy się teraz obudzi. U nas co miesiąc to gorzej ze spaniem.

Gaga jesteś dzielna. Ja zawsze tracę głowę i panikuję jak coś się zaczyna dziać. Jak Misiunia kiedyś kasłała w nocy to ja zamiast coś zrobić zaczęłam ryczeć. Na szczęście mężuś w takich momentach normalnie reaguje.

Żużaczku piszesz, że nie wolno całować dzieci. Jak ja mam to powiedziec mojej teściowej. Już kilka razy puszczałam aluzje, raz jej nawet powiedziałam to wprost i że jak już musi to ewentualnie w policzek albo rękę. A ona na to, że jest babcią i może normalnie (tzn. w usteczka). Bardzo szybko zakończyłam wtedy wizytę i od ponad miesiąca już tam nie byłyśmy. Na dodatek chwali się całej rodzinie ile to buziaczków Michasia jej dała. Wrrrr!!! A niedługo Dzień Babci. Wrrrr!!! Pomóżcie jak mam to załatwić

arabella spytaj tesciowa, czy swoje kolezanki tez całuje w usta, czy w policzek> Bo dla mnie całowanie w usta kogos, kto nie jest facetem... ;)... nie jest do konca normalne. Poza tym stare truchło moze dzidziolkowi pruchnice przekazac...fuj....

arabella ja nawet mojemu mężowi zakazałam całować małej w usteczka /jak tylko to przylukałam/ i pokazałam mu artykuł że tak nie wolno, wiem ze pewnie na tesciową artykuł i inne mądre książki nie zadziała więc chyba ci tylko zostanie bardzo stanowcze rozwiazanie sprawy, ale zdrowie dziecka jest ważniejsze i zgadzam sie z żużaczkiem całować kogoś w usta kto nie jest facetem ??? bleeeeeeee

reklama
dziewczyny czy ja dobrze robię przetrzymując małą z gorączką?? jakies 2-3 godzinki, teraz śpi ale ma powyżej 38, ale chcę jej podac na noc koło 23 nurofen, chyba nic jej nie będzie jak myślicie ??

co do bajeczki to zacznijmu jakkolwiek i zobaczymy co nam wyjdzie, daaaaaaaawno się w to nie bawiłam ;)

Do góry