reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
justynka u nas też było bardzo źle i lekarka- ciocia mojego męża , która jest ordynatorką na oddziale dziecięcym też nie napawała mnie radośnie a właśnie straszyła szpitalem . Wiedz kochana, że po pierwszym zastrzyku już jest poprawa. Przecież w szpitalu nie inaczej by ją leczyli. Oklepywanie stosuj dokładnie tak jak opisała żużaczek i nam jeszcze ta doktórka kazała po tym oklepanku włożyć Oliwci palca głęboko(no prawie do gardła) aby wywołać kaszel, no bo musi wykaszlnąć to co opukałaś , a to jest jedyny mechaniczny sposób.Zobaczysz , że jutro napiszesz , że jest już lepiej.

A nam kojec nie potrzebny, bo niby kto by w nim siedzial  ?????? ;D
Moja córcia jak śpi, to tylko wtedy jest w łóżeczku albo w wózku, a jak nie śpi, to nie ma mowy, tylko noszona na ręcach, dosłownie NON STOP!!!!!!!!!
:(

Dziewczyny zaczynam łysieć, na skronich jestem tak przerzedzona, że szok. Cały czas biorę feminatal a i tak mnie dopadło. Chyba znów , jak po tamtej ciąży muszę się udać do dermatologa. Moje włosy są wszędzie (dywan, zlew, w rączkach maleńkiej, dosłownie wszędzie) :( O0 taka bujna czupryna to już marzenie ;D ;D ;D

anda mi włosy też strasznie wypadają, i też jem prenatal cały czas, i do tego mam problemy z paznokciami

reklama
hehe pomagałam nowej sierpnióweczce suwaczki zrobić, mam nadzieję że niedługo sie do nas odezwie ;) , no i tak mnie naszło jakoś ;D

Do góry