reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Mailen mi ginka mówił żeby brać jak najdłużej witaminki, bo dziecko jednak wysysa, a poza tym nawet jak się nie karmi po po ciąży trzeba dojść do równowagi a to nie takie hop siup

reklama
no wlasnie ja nie biore zadnych witaminek, bo nie mam jakos do tego glowy. Karmic juz skonczylam na poczatku grudnia a wlosy mi wypadaja garsciami. Po myciu normalnie wanna sie zatyka :( . Chcialam zapuszczac wlosy ( bo w ciazy obcielam ) ale chyba jednak znow obetne.

Trzymajcie za mnie i za Hanie jutro kciuki bo jedziemy do Centrum Zdrowia Dziecka do poradni metabolicznej na badanie krwi i moczu. Juz sie boje bo mala jest straszna histeryczka i przy pobieraniu krwi placze okrutnie a i potem trudno ja uspokoic :(
oj nie lubie tych wszystkich badan i czasami mysle ze moze za duzo robie tego wszystkiego...

Gaga - ja też dotleniałam dzisiaj Misiunię. Nawet dwa razy wychodziłyśmy - raz na godzinkę a drugi raz na pół. W słoneczku było całkiem przyjemnie.
Ja nie łykam żadnych witaminek. W ciąży też nic nie brałam. Mój lekarz uznał, że to nie jest konieczne. Wyniki zawsze miałam OK (tylko w szpitalu, po porodzie żelazo mi spadło, przez co zatrzymali mnie o dzień dłużej), a że włosy trochę wychodzą to i tak pewnie witaminki dużo nie pomogłyby.Misiul śpi od 19, ale już trzy razy mnie wołała na cycusia.

Witam miłe Panie.
Od dawna zamierzałam sie do Was odezwac ale jakos trudno było mi sie zebrac.Na pierwszy ogien PODZIEKOWANIA :GAGA DZIEKI za suwaczki.Mam dwie córeczki Zuzke i Bianke.Bianka urodziła sie 6.08.2005.Na imię mam anka i mam 25 lat.Jestem na ostatnim semestrze farmacji.Tak ze musze pogodzic nauke z wychowywaniem niuniek.z tego co sie doczytałam to jest wiecej dziewczyn które jeszcze sie kształca.pozdrawiam  

witam cie ankas ja skonczylam farmacje w 99 roku. Podziwiam dwojka dzieci i farmacja :o
no nic ide spac, pa, pa

no przy 2 dzieci to chyba nirealne konczyc takie studia, wogóle ja sobie teraz z niunka nauki nie wyobrazam, wiec podziwiam

reklama
ankaswitam!! Sliczne imoina dziewuszek! Ja jak urodziłam Boguchę robiłam dyplom... ;D. Ale tak patrze.... i patrze.... to ja stara rura jestem..... :mad: ;D

Do góry