reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

wczoraj Liwcior tak kaszlała i wymiotowała ze dzis chciałam lekarza szukac ale rano naświetlilam ją lampa zeptera i polepszyło sie troche, przed kąpielą powtórzyłam i odpukac Liwcior nie kaszle teraz, taka głupia lampa a tyle potrafi a juz sie bałam zeby zaszczykami sie nie skonczyło. Szkoda ze zaraz o tym zepterze nie pomyslałam. No czasem teściowa na coś sie przyda ;D bo to od niej porzyczyłam !!
jutro do kontroli !!!

reklama
Cześć! Tyle popisałyście, że zostały mi jeszcze 4 strony do przeczytania. Dokończe jutro a teraz musze iść spać.
Witam nowe mamy i dzidziole! Ciesze się , że się odezwałyście!
Przeczytałam o nianiach - szooooooook.
Przeczytałam o niejadkach - to mój Bibi jeszcze nie taki zły. Choć dziś znowu mlekiem pluł.
I jeszcze pisałyśice o ząbkach. U nas to samo. Jedną perełaczke to już pod skórką widać i czuć.

justyna wielkie dzięki :-*, teraz faktycznie mogę się przygotować do zakupu fotelika, my dużo podróżujemy wiec chciałabym kupić naprawdę dobry
zdziwiły mnie opinie na temat maxi cosi priori xp, bo do tego sie przymierzaliśmy i chyba zrezygnujemy

Anika jak jakis wpadnie Ci w oko to napisz bo my też duzo i daleko jezdzimy i nie chce jakiegoś badziewia kupić !!

hej!!
Anika ja tez proszę o opinie bo fotelik tez musimy kupić bo tez sporo jeździmy... i jak kupisz krzesełko do karmienia to daj znac jakie...
bo ja się zastanawiam czy takie drewniane które można potem na stolik i fotelik porozkładać czy może takie składane...
Dziś ide załatwiac prace w nowej szkole...
Termometr pokazjue - 15 no ładnie!!
Pozdrawiamy

Witek juz od 2 miesięcy jeźdz w wiekszym foteliku, ale nie wiem jaka to firma, bo to mój maz kupił kiedys dla Boguchy, ale xle ocenił jego wzrost i tak fotelik stał nieuzywany.
Montuje sie go na stałe do samochodu. Ma mozliwosc ustawiania nachylenia całosci i 5-cio punktowe własne pasy.
Jako pierwszy mielismy Fotelik peg perego i choc dobry ale wydaje mi się ze za drogi. Jesli bysmy teraz kupowali, to napewno nie taki, bo kolezanki miały polskie foteliki i wcale nie były gorsze.

witam z ranka ;)
Majka w nocy je co 2 godziny, a od 4 jadła co godzine !!! No daję popalić, w sumie to nwet nie tyle je co cyca chce potrzymać, a smoczkiem sie nie oszuka małpiatko jedne
co do fotelików ja poszłam w ślady koleżanki i mamy deltima po niej, i dostaniemy pewnie ten wiekszy też od niej i też deltim, ja jestem z nich bardzo zadowolona, przede wszystkim są wygodne, a jak oglądałam chyba graco i jakies jeszcze to maluch tak się zapada w nie
co do krzesełka to my mamy drewniany http://www.drewex.com/meble-dla-dzi...rtyment,2,produkt_info,produkt_szczegoly.html

Hej dziewczyny!!!!
Troche sie schodzi na nadrabianiu zaległości jesli sie nie zagląda do Was systematycznie, a ja przez weekend nie mogłam bo miałam szkołe :mad:
U nas ząbków jeszcze nie widać.A ze snem to rożnie bywa, w dzien to raczej tylko ze 3-4 drzemki po 20-40min a w nocy...bardzo pozno usypia, najwczesniej o 23 a zdarza sie tez 24:30-1:00 za to spimy do 9-10 ;D
My tez myslimy juz powoli o krzesełku do jedzenia wiec wszelkie Wasze wskazowki beda bardzo cenne.
A co do fotelika to mam nadzieje ze Olek do lata bedzie w tym nosidelku ktore mamy, chociaz teraz w tych kombinezonikach do sie gorzej pomiescic a na lata bez tych dodatkowych kapot bedzie OK ;)

reklama
Cześć.

U nas także przymroziło. W nocy było -13. Brrrrr

Co do kojców to mam po Gabie a ona miała po swoim kuzynostwie.
To Gaba w kojcu
kojec1ot.jpg

A tak wyglądało u nas jedzenie Gaby...
jedzonko6ai.jpg

dopuki nie kupiliśmy takiego krzesełka z Dreweksu właśnie. I takie też czeka na Łukasza
krzeseko4ls.jpg

Do góry