reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

idę dom ogarnąć jak mi brzdąc da bo cos marudzi dziś, i chyba 4 kupe rżnie w pieluchę !!!!! nie nadąże z przewijaniem normalnie

reklama
gaga ale twoja Majka ma czupryne ciemną.. a moj Witek nie dosc, ze włoski jasniutkie to jeszcze z tyłu sobie łysinę wytarł. CZAD!

zuzaczku Majka blondasek, może na zdjęciach tak wyszło, ale z tyłu tez juz wytarte hoho, łysolek mały :)
co do zdjęć nie zamawiałam, ale czytałam komentarze dla tego gościa i ludzie są zadowoleni, więc chyba spoko

żużaczku na zdjęciach wygląda że to Twoj Wicio to czarnulek, ciemna karnacja ciemne włoski ;)
Olek to samo łyse kolano z tyłu a na dole kozia bródka śmiesznie jak nie wiem.
A co to moich włosów to tak samo wypadają mi strasznie plus jeszcze to co mi mały wyrwie jak mam rozpuszczone :mad: moze powinnam brac jakies witaminki ???
Mojej kolezance po Maternie wzmocniły się paznokcie.

mailen ja po maternie to żygole :) dlatego biorę prenatal :) myslę że jak skończymy karmić to wszystko wróci do normy

Ja tez brałam Prenatal w ciazy a teraz sie juz nie witaminuje, a moze powinnam bo włosy i paznokcie to porazka :mad:
A z tego co wiem to ta kumpela tez strasznie zygała na poczatku, ale nie wiem czy to od Materny ???byc moze tylko jakos nikt na to nie wpadł....

reklama
hehe no to widze że nie jestem sama ;D
Byłam dzis z małą na spacerku na mrozie prawie -10 ;D wy wychodzicie na taką pogode ??? mała co prawda kaszle, ale moja mama i teściowa stwierdziły że jak dziecko nie ma gorączki to mrozik dobrze mu zrobi, i chyba miały rację ;) jutro może też się wybiorę, tylko ja cos marzne i kaszlę coraz więcej :mad: no ale nic zobaczymy

Monia jak tam humorek lepiej juz ???

anda to ja ci współczuję małą nosić cały czas, Majka też opa i opa ale staram się ją buch pod zabawkę, albo siup na brzucha a ostatnio bawimy się w siadanie, często daję ją też do leżaczka i jak zaczyna wyc to pozwalam jej się pozłościć bo bez jaj nic jej sie nie dzieję, więc czasami trochę mi tu wrzaski odstawia, ale takie widać że ją nerw szarpie ;)

ania ujawnij się w końcu i napisz nam coś o sobie

Do góry