reklama
gaga
uzależniona
dziewczyny znalazłam bardzo tanio wywoływanie zdjec z cyfrówek, fajne sa gratisy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79076570
Ż
żużaczek
Gość
gaga a zamawiała stam juz? jaka jakosc?
Ż
żużaczek
Gość
gaga ale twoja Majka ma czupryne ciemną.. a moj Witek nie dosc, ze włoski jasniutkie to jeszcze z tyłu sobie łysinę wytarł. CZAD!
Mailen
Fanka BB :)
żużaczku na zdjęciach wygląda że to Twoj Wicio to czarnulek, ciemna karnacja ciemne włoski
Olek to samo łyse kolano z tyłu a na dole kozia bródka śmiesznie jak nie wiem.
A co to moich włosów to tak samo wypadają mi strasznie plus jeszcze to co mi mały wyrwie jak mam rozpuszczone moze powinnam brac jakies witaminki ???
Mojej kolezance po Maternie wzmocniły się paznokcie.
Olek to samo łyse kolano z tyłu a na dole kozia bródka śmiesznie jak nie wiem.
A co to moich włosów to tak samo wypadają mi strasznie plus jeszcze to co mi mały wyrwie jak mam rozpuszczone moze powinnam brac jakies witaminki ???
Mojej kolezance po Maternie wzmocniły się paznokcie.
Ż
żużaczek
Gość
gaga witajw klubie! Myslalam, że jestem ewenementem. ja po maternie zygam jak kot. Piętnascie minut i kibelek.
Mailen
Fanka BB :)
Ja tez brałam Prenatal w ciazy a teraz sie juz nie witaminuje, a moze powinnam bo włosy i paznokcie to porazka
A z tego co wiem to ta kumpela tez strasznie zygała na poczatku, ale nie wiem czy to od Materny ???byc moze tylko jakos nikt na to nie wpadł....
A z tego co wiem to ta kumpela tez strasznie zygała na poczatku, ale nie wiem czy to od Materny ???byc moze tylko jakos nikt na to nie wpadł....
reklama
gaga
uzależniona
hehe no to widze że nie jestem sama ;D
Byłam dzis z małą na spacerku na mrozie prawie -10 ;D wy wychodzicie na taką pogode ??? mała co prawda kaszle, ale moja mama i teściowa stwierdziły że jak dziecko nie ma gorączki to mrozik dobrze mu zrobi, i chyba miały rację jutro może też się wybiorę, tylko ja cos marzne i kaszlę coraz więcej no ale nic zobaczymy
Monia jak tam humorek lepiej juz ???
anda to ja ci współczuję małą nosić cały czas, Majka też opa i opa ale staram się ją buch pod zabawkę, albo siup na brzucha a ostatnio bawimy się w siadanie, często daję ją też do leżaczka i jak zaczyna wyc to pozwalam jej się pozłościć bo bez jaj nic jej sie nie dzieję, więc czasami trochę mi tu wrzaski odstawia, ale takie widać że ją nerw szarpie
ania ujawnij się w końcu i napisz nam coś o sobie
Byłam dzis z małą na spacerku na mrozie prawie -10 ;D wy wychodzicie na taką pogode ??? mała co prawda kaszle, ale moja mama i teściowa stwierdziły że jak dziecko nie ma gorączki to mrozik dobrze mu zrobi, i chyba miały rację jutro może też się wybiorę, tylko ja cos marzne i kaszlę coraz więcej no ale nic zobaczymy
Monia jak tam humorek lepiej juz ???
anda to ja ci współczuję małą nosić cały czas, Majka też opa i opa ale staram się ją buch pod zabawkę, albo siup na brzucha a ostatnio bawimy się w siadanie, często daję ją też do leżaczka i jak zaczyna wyc to pozwalam jej się pozłościć bo bez jaj nic jej sie nie dzieję, więc czasami trochę mi tu wrzaski odstawia, ale takie widać że ją nerw szarpie
ania ujawnij się w końcu i napisz nam coś o sobie