reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Ja również witam nową sierpnióweczkę!

Teściowie - to chyba temat rzeka. Ja mam tylko teściową, ale ona nigdy mnie nie lubiła za bardzo (brzydka, źle ubrana, zarozumiała i ogólnie nie taka :p). Po tylu latach (jesteśmy z mężem razem prawie 12 lat) przyzwyczaiłam się ale teraz widuję ją znacznie częściej (przynajmniej raz na 2 tygodnie, albo co tydzień) i mam chwilamy duże problemy z przezwyciężeniem niechęci do niej. Kiedyś próbowałam coś zrobić aby było lepiej ale nic z tego nie wyszło. A teraz to ja już się zacięłam :p Ale szczęśliwie uwag co do Marysi nie ma, raz poprosiliśby aby nie bujała wózkiem i raz zapytała się czemu jej nie dopajam (lato, było gorąco) ale to chyba wszystko. Darek  też stanie raczej po mojej stronie i to jest ogromna pomoc. Ale my też od kiedy mieszkamy z Darkiem razem żyjemy swoim życiem, jesteśmy niezależni od nikogo, bez wizyt co tydzień i spowiedzi co robimy i dlaczego tak. Teraz to oczywiście jesteśmy od rodziców i teściowej bardziej zależni bo jak chcemy gdzieś wyjść gdzie nie możemy zabrać Marysi to wiadomo, ale do tej pory to były chyba 4 takie sytuacje.

reklama
Dziewczyny, bardzo Wam dziekuje za wsparcie. Az sie popłakałam, ze tak sie przejełyscie moim problemem. Nie wiem co bym bez Was zrobiła:) Dzieki bardzo za wszystkie rady z ktorych oczywiscie skorzystam. Jestescie wspaniałe.

Martunia u mnie było tak samo cały czas mnie pouczali jakby wychowali całe przedszkole w koncu sie wku..... i powiedziałam ze ja tu matka jestem i wiem najlepiej co Liwii potrzeba oczywiście bez złości tylko delikatnie, poza tym posłuchałam a potem i tak zrobiłam jak uważam! Gdybym sie poddała to by mnie do depresji wpędzili, ale mimo to czasem mam serdecznie dosć i tak jak mówisz uciekła i nigdy tu nie wrociła! Jak w koncu zrobie remont i bede miała swoje odddzielnie to chyba zapiję sie z radości !!! ;D

marta jak juz wczesniej pisałam, ja swoim dziadkom na 60-ta rocznice slubu dałam zdjecie całej rodziny (krew z krwi, wszystkie pokolenia), pieknie oprawiona, duzy format. Byli zachwyceni.

Justyna bardzo dziękujemy za życzenia, i przesyłamy spóźnione  :-*

Marta moi rodzice w tym roku również obchodzą 30-lecie :laugh: też się zastanawiam. Takie zdjęcie jak żużaczek zrobiła jest super, zastanawiam się może jakaś kolacja dla nich w super knajpie. Moi bardzo rzadko gdzieś wychodzą ale to z kolei jednorazowy prezent. Sama niewiem ???

A co do wychowywania dzieci. Jak chodziłam do szkoły rodzenia to dziewczyny prowadzące cały czas powtarzały : rodzice nie zrobią krzywdy swoim dzieciom, jesteśmy dla naszych dzieci najlepszymi rodzicami, nawet jak popełniamy błędy. I mają rację!!!!!!

Miałam szukać firmy budowlanej, a siedzę tutaj ;)Żużaczku ty chyba budujesz dom, zadowolona jesteś ze swojej ekipy? Bo ja zaczęłam szukać w internecie i każdy pisze jakiej firmy nie poleca. Ciekawa jestem czy ktoś jest zadowolony ze swoich wykonawców ???

ja jestem bardzo zadowolona - to sprawdzona ekipa - budowali dom tesciów. Sa solidni i bardzo dokładni. Żadnych peknieć, mostków termicznych i tym podobnych niespodzianek nie będzie.

reklama
Do góry